• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Persimonrahka

Perinteinen hedelmärahka tehdään tällä kertaa ihanan makeista persimoneista. Lisää hieman appelsiinimehua raikastukseksi ja tarjoa rahka jälkiruoaksi. N. 0,65€/annos.
Persimonrahka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 15 min
  • 191 kcal / annos (140g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori ja kuutioi persimonit. Purista appelsiininmehu (noin 2 rkl).
  2. Vaahdota kerma. Sekoita kerman joukkoon rahka, persimonit ja appelsiininmehu. Mausta sokerilla ja vanilliinisokerilla. Tarjoa jälkiruoaksi.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 191 kcal798 kJ
  • Proteiinia5,5 g
  • Hiilihydraatteja17,7 g
  • Rasvaa11,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 13 arvostelua