Pipariset juustoleivätTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pipariset juustoleivät

Helppo jälkiruoka syntyy, kun leipäjuusto saa jouluisen makuparin piparkakuista.

  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 298 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(200 g)Pirkka juustoleipää
    • 2-3Pirkka piparkakkua

Lisäksi

    • Pirkka puolukkahilloa

Valmistus

alle 15 min
  1. Murenna piparkakut monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimen avulla.
  2. Nosta juustoleivät leivinpaperin päälle pellille. Ripottele piparkakkumurut juustojen päälle.
  3. Paista uunin grillivastusten alla 200 asteessa noin 3 minuuttia, kunnes pipariset juustoleivät ovat lämmenneet. Tarjoa puolukkahillon kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 298 kcal1 250 kJ
  • Proteiinia17,4 g
  • Hiilihydraatteja7,83 g
  • Rasvaa20,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka piparkakku 350g
    Pirkka piparkakku 350g
    1,69/kpl4,83/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka Ohut piparkakku 375g
    Pirkka Ohut piparkakku 375g
    2,49/kpl6,64/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Annas original piparkakkuja 300g
    Annas original piparkakkuja 300g
    2,45/kpl8,17/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Saarioinen Puolukkahillo 800g
    Saarioinen Puolukkahillo 800g
    5,99/kpl7,49/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Saarioinen Puolukkahillo 500g
    Saarioinen Puolukkahillo 500g
    3,59/kpl7,18/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle K-Menu puolukkahillo 900g
    K-Menu puolukkahillo 900g
    3,99/kpl4,43/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille