• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuusto-chutneypalat

Vuohenjuusto-chutneypalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • alle 15 min
  • 316 kcal / 100 g

Ainekset

12 kpl

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa leivät kolmioiksi. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Halkaise pähkinät.
  2. Levitä piparkakuille tai leiville hieman mangochutneya ja jaa juustoviipaleet niiden päälle. Lusikoi vuohenjuustoille nokareet chutneya ja ripottele pinnalle pähkinöitä.
  3. Lämmitä 225-asteisen uunin ylätasolla 2-3 minuuttia, jotta juusto hieman lämpenee. Koristele rucolan lehdillä. Tarjoa glögin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 316 kcal1 320 kJ
  • Proteiinia11,6 g
  • Hiilihydraatteja36,7 g
  • Rasvaa13,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3
  • leija24.11.2016

    Kiitos siitä, että myös laskette annosten kalorit! Näitä sitten glögikutsuillemme. Hyvää juhlasesongin odotusta teille kauppiaatkin. Piparkakku/sinihomejuusto yhdistelmän muistan jo äidiltäni ja hyviksi on aina kehuttu. Näihinkin voi laittaa erilaisia juustohilloja, mutta ehkä jälkikäteen koristeiden alle?

  • K-Kuluttajapalvelu24.11.2016

    Hei leija, voit käyttää muitakin hilloja chutneyn sijaan halutessasi.