Vuohenjuusto-chutneypalat
Vuohenjuusto-chutneypalat ovat herkullinen pikkusuolainen ja sopivat tarjottavaksi pikkujouluihin.
12 kplalle 15 min316 kcal / 100 g
Ainekset
12 kpl
- 12piparkakkua tai
- 6palaaPirkka saaristolaisleipää
- n. 1/2pkt(à 200 g)Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
- n. 1/2dlcashewpähkinöitä
- n. 1/2dlPirkka mangochutneya
- rucolaa
Valmistus
alle 15 min- Leikkaa leivät kolmioiksi. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Halkaise pähkinät.
- Levitä piparkakuille tai leiville hieman mangochutneya ja jaa juustoviipaleet niiden päälle. Lusikoi vuohenjuustoille nokareet chutneya ja ripottele pinnalle pähkinöitä.
- Lämmitä 225-asteisen uunin ylätasolla 2-3 minuuttia, jotta juusto hieman lämpenee. Koristele rucolan lehdillä. Tarjoa glögin kanssa.
Kategoriat
Sesongit
Ravintosisältö per 100 g
- 316 kcal1 320 kJ
- Proteiinia 11,6 g
- Hiilihydraatteja36,7 g
- Rasvaa13,3 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Aivan ihania ohjeita! Uusia ja raikkaita!
Kiitos siitä, että myös laskette annosten kalorit! Näitä sitten glögikutsuillemme. Hyvää juhlasesongin odotusta teille kauppiaatkin. Piparkakku/sinihomejuusto yhdistelmän muistan jo äidiltäni ja hyviksi on aina kehuttu. Näihinkin voi laittaa erilaisia juustohilloja, mutta ehkä jälkikäteen koristeiden alle?
Hei leija, voit käyttää muitakin hilloja chutneyn sijaan halutessasi.