• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Piparjuurijuustopiparit

Nopean suupalan glögin kanssa tarjottavaksi saat valmiista pipareista ja piparjuurituorejuustosta. Kruunaa annos lakkahillolla.
Piparjuurijuustopiparit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 22 annosta
  • alle 15 min
  • 326 kcal / 100 g

Ainekset

22 annosta
    • 1rs(125 g)Cantadou-piparjuurituorejuustoa
    • (4-5 rklPirkka vispikermaa)
    • 1/2dllakkahilloa

Valmistus

alle 15 min
  1. Sekoita juusto notkeaksi ja levitä sitä piparkakuille. Koristele nokareella lakkahilloa. Jos haluat pursottaa juuston koristeellisesti, pehmennä sitä kermalla. Pursota juustosta rengas piparkakun päälle ja täytä keskus lakkahillolla.
  2. Tarjoa piparjuurijuustopiparit juustotarjottimella, glögin kanssa tai kahvipöydässä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 326 kcal1 370 kJ
  • Proteiinia5,94 g
  • Hiilihydraatteja32,9 g
  • Rasvaa19,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille