Piparjuuri-lohi-cocktailpalat
Tummista hapankorpuista saat murrettua rennot cocktailpalat. Vaihtele täytteitä makusi mukaan. Syö sekä edullisesti että hyvin. Resepti vain noin 0,20 €/annos*.
32 kplalle 30 min23,5 kcal / annos (10g)
Ainekset
32 kpl
- 1pkt(150 g)kylmäsavukirjolohta viipaleina
- 2rs(à 100 g)Valio Viola piparjuurituorejuustoa
- ripausmustapippuria
- n. 1/2pkt(à 215 g)Oululainen Tummia hapankorppuja
- 2kevätsipulin vartta hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Hienonna kylmäsavulohi. Sekoita kylmäsavulohi ja tuorejuusto keskenään. Notkista maidolla ja mausta mustapippurilla.
- Katkaise kahdeksan hapankorppua kahtia. Katkaise puolikkaat vielä kahtia, jotta saat yhteensä 32 leipäpalaa. Levitä tai pursota tuorejuustotahnaa leiville. Koristele kevätsipulilla.
Tiesitkö että...
Vinkki! Levitä täyte hapankorpuille vasta juuri ennen tarjoamista, jotta hapankorppu pysyy rapeana. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 10g100 g
- 23,5 kcal98,2 kJ
- Proteiinia 0,92 g
- Hiilihydraatteja1,14 g
- Rasvaa1,71 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi