• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Piparjuuri-lohi-cocktailpalatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Piparjuuri-lohi-cocktailpalat

Tummista hapankorpuista saat murrettua rennot cocktailpalat. Vaihtele täytteitä makusi mukaan. Syö SEKÄ edullisesti ETTÄ hyvin. Resepti vain noin 0,20 €/annos*.

  • 32 kpl
  • alle 30 min
  • 23,5 kcal / annos (10g)

Ainekset

32 kpl
    • 1pkt(150 g)kylmäsavukirjolohta viipaleina
    • 2rs(à 100 g)Valio Viola piparjuurituorejuustoa
    • 1/2dlPirkka laktoositonta maitojuomaa
    • ripausmustapippuria
    • n. 1/2pkt(à 215 g)Oululainen Tummia hapankorppuja
    • 2kevätsipulin vartta hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna kylmäsavulohi. Sekoita kylmäsavulohi ja tuorejuusto keskenään. Notkista maidolla ja mausta mustapippurilla.
  2. Katkaise kahdeksan hapankorppua kahtia. Katkaise puolikkaat vielä kahtia, jotta saat yhteensä 32 leipäpalaa. Levitä tai pursota tuorejuustotahnaa leiville. Koristele kevätsipulilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Levitä täyte hapankorpuille vasta juuri ennen tarjoamista, jotta hapankorppu pysyy rapeana. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 10g100 g

  • 23,5 kcal98,2 kJ
  • Proteiinia0,92 g
  • Hiilihydraatteja1,14 g
  • Rasvaa1,71 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua