Graavilohi-saaristolaisleivät
Gluteenittomat graavilohi-saaristolaisleivät sopivat alkuruoaksi tai noutopöydän suolapaloiksi.
12 annostaalle 15 min213 kcal / 100 g
Ainekset
12 annosta
- 6viipalettaPirkka gluteenitonta saaristolaisleipää
- n. 100gCrème Bonjour -tuorejuustoa, savulohi & piparjuuri
- jää- tai tammenlehtisalaattia
- 1pkt(150 g)graavikirjolohta viipaleina
- palakurkkua viipaloituna
Koristeeksi
- tilliä
Valmistus
alle 15 min- Voitele leivät tuorejuustolla ja leikkaa ne kolmioiksi. Levitä päälle salaatinlehdet.
- Asettele lohi- ja kurkkuviipaleet salaatinlehtien päälle. Koristele tillillä.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 213 kcal892 kJ
- Proteiinia 6,73 g
- Hiilihydraatteja19,8 g
- Rasvaa11,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi