• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Graavilohi-saaristolaisleivät

Gluteenittomat graavilohi-saaristolaisleivät sopivat alkuruoaksi tai noutopöydän suolapaloiksi.
Graavilohi-saaristolaisleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • alle 15 min
  • 213 kcal / 100 g

Ainekset

12 annosta
    • 6viipalettaPirkka gluteenitonta saaristolaisleipää
    • n. 100gCrème Bonjour -tuorejuustoa, savulohi & piparjuuri
    • jää- tai tammenlehtisalaattia
    • palakurkkua viipaloituna

Koristeeksi

    • tilliä

Valmistus

alle 15 min
  1. Voitele leivät tuorejuustolla ja leikkaa ne kolmioiksi. Levitä päälle salaatinlehdet.
  2. Asettele lohi- ja kurkkuviipaleet salaatinlehtien päälle. Koristele tillillä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 213 kcal892 kJ
  • Proteiinia6,73 g
  • Hiilihydraatteja19,8 g
  • Rasvaa11,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille