Helppo lohirulla
- Annosmäärän. 10 viipaletta
- Valmistusaikayli 60 min
Kylmäsavulohesta sekä maustetusta tuorejuustosta valmistat helposti herkullisia cocktailpaloja tarjottavaksi vaikkapa illanistujaisiin.
Ainekset
n. 10 viipaletta
1 pkt (150 g) | tai |
100 g | piparjuurituorejuustoa tai |
Lisäksi | |
---|---|
ruisvuokaleipää tai |
Valmistus
yli 60 min
Huomasithan, että voit vaihenumeroa klikkaamalla merkitä työvaiheet tehdyksi.
Levitä kalaviipaleet limittäin tuorekelmun päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
Notkista tuorejuusto ja levitä lohilevyn päälle.
Kääri levy rullalle kääretortun tapaan ja pane pakastimeen vähintään pariksi tunniksi, jolloin se on helppo viipaloida. Tarjoa esimerkiksi alkupalana ruisleivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(60 arvostelua)
- yli 60 min4,0(17 arvostelua)
- alle 30 min3,3(20 arvostelua)
- 30 - 60 min2,6(5 arvostelua)
- alle 15 min
- yli 60 min3,8(36 arvostelua)
- yli 60 min4,2(19 arvostelua)
- alle 30 min
Arvostele resepti
ka. 4,6 (18 arvostelua)