Helppo lohirulla
Kylmäsavulohesta sekä maustetusta tuorejuustosta valmistat helposti herkullisia cocktailpaloja tarjottavaksi vaikkapa illanistujaisiin.
- n. 10 viipaletta
- yli 60 min
- 220 kcal / 100 g
Ainekset
n. 10 viipaletta
- 100gpiparjuurituorejuustoa
Lisäksi
- ruisvuokaleipää
Valmistus
yli 60 min- Levitä kalaviipaleet limittäin tuorekelmun päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
- Notkista tuorejuusto ja levitä lohilevyn päälle.
- Kääri levy rullalle kääretortun tapaan ja pane pakastimeen vähintään pariksi tunniksi, jolloin se on helppo viipaloida. Tarjoa esimerkiksi alkupalana ruisleivän kanssa.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per 100 g
- 220 kcal920 kJ
- Proteiinia 14,1 g
- Hiilihydraatteja1,54 g
- Rasvaa17,6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi