Helppo lohirullaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo lohirulla

  • Annosmäärän. 10 viipaletta
  • Valmistusaikayli 60 min
Kylmäsavulohesta sekä maustetusta tuorejuustosta valmistat helposti herkullisia cocktailpaloja tarjottavaksi vaikkapa illanistujaisiin.

    Ainekset

    n. 10 viipaletta
    1 pkt (150 g)
     
    tai
    100 g
     
    piparjuurituorejuustoa
    tai

    Lisäksi

     
    ruisvuokaleipää
    tai

    Valmistus

    yli 60 min
    Huomasithan, että voit vaihenumeroa klikkaamalla merkitä työvaiheet tehdyksi.
    Levitä kalaviipaleet limittäin tuorekelmun päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
    Notkista tuorejuusto ja levitä lohilevyn päälle.
    Kääri levy rullalle kääretortun tapaan ja pane pakastimeen vähintään pariksi tunniksi, jolloin se on helppo viipaloida. Tarjoa esimerkiksi alkupalana ruisleivän kanssa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka suomalainen kylmäsavustettu kirjolohifilee 150g viipaloitu
      Pirkka suomalainen kylmäsavustettu kirjolohifilee 150g viipaloitu
      5,49/kpl
      36,60/kg
    • Cantadou tuorejuusto 140 g piparjuuri
      Cantadou tuorejuusto 140 g piparjuuri
      3,39/kpl
      24,21/kg
    • Philadelphia tuorejuusto Piparjuuri 175g
      Philadelphia tuorejuusto Piparjuuri 175g
      2,25/kpl
      12,86/kg
    • Hätälä kylmäsavustettua Norjan lohta fileesiivuina 150 g
      Hätälä kylmäsavustettua Norjan lohta fileesiivuina 150 g
      8,99/kpl
      59,93/kg

    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,6 (18 arvostelua)