• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Helppo lohirulla

Helppo lohirulla
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 10 viipaletta
  • yli 60 min
  • 220 kcal / 100 g

Ainekset

n. 10 viipaletta
    • 1pkt(150 g)Pirkka kylmäsavustettua kirjolohta
    • 100gpiparjuurituorejuustoa

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Levitä kalaviipaleet limittäin tuorekelmun päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
  2. Notkista tuorejuusto ja levitä lohilevyn päälle.
  3. Kääri levy rullalle kääretortun tapaan ja pane pakastimeen vähintään pariksi tunniksi, jolloin se on helppo viipaloida. Tarjoa esimerkiksi alkupalana ruisleivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 220 kcal920 kJ
  • Proteiinia14,1 g
  • Hiilihydraatteja1,54 g
  • Rasvaa17,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu