• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pizza frutti di mare

Frutti di mare pizzassa maistuvat meren herkut. Pizzan täytteenä on kalaa, simpukoita, katkarapuja ja oliiveja.
Pizza frutti di mare
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • alle 30 min
  • 190 kcal / 100 g

Ainekset

5-6 annosta

Täyte

    • 2tlk(à 200 g)Pirkka tonnikalapaloja öljyssä
    • 1tlk(250 g)Pirkka simpukoita
    • 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
    • 2 1/2dlPirkka yrtti-tomaattimurskaa
    • 1/2tlk(à 250 g)Pirkka sitruunatäytteisiä vihreitä oliiveja
    • 2tlpizzamaustetta
    • 150gPirkka emmental-mozzarella-juustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valuta tonnikalat ja simpukat. Sulata katkaravut ja valuta. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle.
  3. Levitä taikinalle tomaattimurska, tonnikalat, simpukat, katkaravut ja oliivit. Ripottele pinnalle pizzamaustetta ja juustoraaste.
  4. Paista pizza 225 asteessa alimmalla tasolla noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 190 kcal796 kJ
  • Proteiinia11,6 g
  • Hiilihydraatteja16,5 g
  • Rasvaa8,43 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1