Pizza frutti di mare
- Annosmäärä5–6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Frutti di mare pizzassa maistuvat meren herkut. Pizzan täytteenä on kalaa, simpukoita, katkarapuja ja oliiveja.
Ainekset
5–6 annosta
1 pkt (360 g) | tai |
2 dl | vettä tai |
3 rkl | öljyä tai |
Täyte | |
---|---|
2 tlk (à 200 g) | Pirkka tonnikalapaloja öljyssä tai |
1 tlk (250 g) | Pirkka simpukoita tai |
1 ps (180 g) | Pirkka katkarapuja (pakaste) tai |
2 1/2 dl | tai |
1/2 tlk (à 250 g) | Pirkka sitruunatäytteisiä vihreitä oliiveja tai |
2 tl | pizzamaustetta tai |
150 g | tai |
Valmistus
alle 30 min
Valmista pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta tonnikalat ja simpukat. Sulata katkaravut ja valuta. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle.
Levitä taikinalle tomaattimurska, tonnikalat, simpukat, katkaravut ja oliivit. Ripottele pinnalle pizzamaustetta ja juustoraaste.
Paista pizza 225 asteessa alimmalla tasolla noin 15 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(33 arviota)
- 30 - 60 min3,0(3 arviota)
- yli 60 min5,0(5 arviota)
- alle 30 min4,3(19 arviota)
- 30 - 60 min4,8(12 arviota)
- alle 30 min2,5(6 arviota)
- 30 - 60 min3,7(27 arviota)
- yli 60 min4,0(160 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (16 arviota)
- Franco3 vuotta sittenErittäin hyviä ohjeita, olen käyttänyt useita. Kiitoksia. Jaakko Rastivo Aurinkolahti