• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Helppo pannupizza

Helppo pannupizza
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 kpl
  • alle 30 min
  • 226 kcal / 100 g

Ainekset

2 kpl
    • 1ps(2 kpl)pannupizzapohjia

Täyte-ehdotus 1 (kahdelle pohjalle)

tai Täyte-ehdotus 2 (kahdelle pohjalle)

    • 1tlk(400 g)tomaattimurskaa
    • 1ps(180 g)kuorittuja katkarapuja (pakaste)
    • 1tlk(250 g)simpukoita
    • n. 2tloreganoa tai pizzamaustetta
    • 1ps(150 g)Pirkka emmental-mozzarella juustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Pane tyhjä uunipelti uunin toiseksi ylimmälle tasolle ja lämmitä uuni 250-asteiseksi. Täytä pizzapohjat uunin lämmetessä.
  2. Ota pizzapohjat pakkauksesta. Valuta tomaattimurska siivilässä ja levitä pizzapohjille. Levitä tomaattimurskan päälle kinkkusuikaleet, sinihomejuustomuru ja paloitellut ananasviipaleet tai sulatetut, valutetut katkaravut ja simpukat. Ripottele pinnalle täytteiden päälle muutama aurinkokuivattu tomaatti hienonnettuna, oreganoa ja juustoraastetta.
  3. Ota kuuma pelti uunista ja nosta täytetyt pizzat pellille leivinpaperin päälle. Paista pizzoja noin 8 minuuttia, kunnes juusto on kunnolla sulanut ja reunat saaneet väriä. Huom! Paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 226 kcal946 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja25,4 g
  • Rasvaa9,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille