• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Chorizo-vihannespizzat

Chorizo-vihannespizzat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 815 kcal / annos (470g)

Ainekset

4 annosta

Täyte:

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista pizzapohjataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa taikina neljään osaan. Pyörittele taikinapalat pulliksi ja kauli neljäksi pyöreäksi levyksi (halkaisija noin 18 cm). Levitä pastakastike tasaisesti pohjien päälle. Ripottele pinnalle pizzamauste ja juustoraaste. Kypsennä 225 asteessa uunin alatasolla noin 15 minuuttia, kunnes pohjat ovat kypsyneet ja juusto sulanut sekä saanut vähän väriä.
  2. Leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi ja kesäkurpitsa noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Paloittele paprikat. Sekoita kesäkurpitsa- ja paprikapalat balsamiviinietikalla ja pizzamausteella maustettuun öljyyn.
  3. Grillaa, paista pannussa tai parilalla sipuliviipaleet ja sen jälkeen paprika- ja kesäkurpitsapalat. Paista parilalla nopeasti myös chorizoviipaleet.
  4. Ota pizzat uunista ja nosta lautasille. Levitä lämpimien pizzojen päälle kuumat vihannekset, chorizoviipaleet ja rucolan lehdet . Pirskota pizzojen pinnalle vihanneksista jäänyt mausteöljy. Tarjoa pizzat heti.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 470g100 g

  • 815 kcal3 410 kJ
  • Proteiinia29 g
  • Hiilihydraatteja79 g
  • Rasvaa42 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu