Pulled pork burgeri
Ihanan mehevä ja maukas burgeri saa täytteeksi nyhtöpossua, itse tehtyä BBQ-kastiketta, chilihapankaalia ja kimchi-majoneesia. Resepti: Akseli Herlevi
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1ps(4 kpl/320 g)Vaasan THE BRGR Naughty burgerisämpylöitä
- 2rs(à 250 g)Naughty BRGR Pulled Porkia
- 8viipalettaValio Naughty BRGR cheddarjuustoa
- 2dlchilihapankaalia (esim. Rasilainen hapiskimchi)
- 100gpunakaalia suikaloituna
- 1/4ruukkuatuoretta korianteria hienonnettuna
BBQ-kastike
- 2dlHP-kastiketta
- 1dltummaa siirappia
- 1dlcolajuomaa
- 4valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2rkltuoretta timjamia hienonnettuna
- 2tlnestemäistä savuaromia (esim. Poppamies Liquid Smoke Hickory)
Valmistus
alle 30 min- Mittaa BBQ-kastikkeen ainekset kattilaan. Keitä seosta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes se on hieman sakeutunut.
- Lämmitä pulled pork paistinpannulla miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon BBQ-kastike ja anna hautua ja maustua 5-10 minuuttia.
- Sekoita kulhossa chilihapankaali, punakaalisuikaleet ja korianteri.
- Paahda sämpylöitä 175-asteisessa uunissa noin 3 minuuttia. Lisää sämpylöiden molemmille leikkauspinnoille cheddarjuustoviipaleet ja lämminä vielä noin minuutin ajan jotta juusto sulaa.
- Ota sämpylät uunista, kokoa burgerit reseptin aineksista ja nauti.
Tiesitkö että...
Juustoviipaleiden sulattaminen sämpylöiden sisäpinnoille estää niitä kostumasta liikaa ja hajoamasta, sillä reseptissä on todella mehukkaat täytteet.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit
Kommentoi
Erinomaoinen ohje!