Raparperi-mansikkajälkiruoka
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
Raparperi-mansikkajälkiruoka on alkukesän herkku!
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
6 annosta
250 g (5–6 dl) | raparperipaloja tai |
1 dl | sokeria tai |
2 dl | vettä tai |
1/4–1/2 tl | minttua tai |
1 ps (500 g) | tai |
Koristeeksi | |
---|---|
sitruunamelissan lehtiä tai | |
Lisäksi | |
Pirkka vaniljajäätelöä tai maustamatonta tai | |
jogurttia tai |
Valmistus
alle 30 min
Kaada raparperipalat kattilaan. Lisää sokeri ja vesi. Keitä noin 5 minuuttia, kunnes raparperit ovat soseutuneet. Mausta mintulla ja anna jäähtyä.
Kaada kohmeiset mansikat tehosekoittimeen tai monitoimikoneen kulhoon ja soseuta. Lisää jäähtynyt raparperiseos mansikkasoseen joukkoon ja sekoita.
Kaada jälkiruoka tarjoilukulhoon ja koristele tuoreilla sitruunamelissan lehdillä. Tarjoa lisäksi vaniljajäätelöä tai maustamatonta jogurttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min2,8(25 arviota)
- alle 30 min3,9(228 arviota)
- alle 5 min4,0(8 arviota)
- alle 30 min4,0(105 arviota)
- alle 30 min2,6(5 arviota)
- alle 30 min
- alle 15 min1,8(8 arviota)
- alle 30 min