• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Raparperi-mansikkajälkiruoka

Raparperi-mansikkajälkiruoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 60,1 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Koristeeksi

    • sitruunamelissan lehtiä

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kaada raparperipalat kattilaan. Lisää sokeri ja vesi. Keitä noin 5 minuuttia, kunnes raparperit ovat soseutuneet. Mausta mintulla ja anna jäähtyä.
  2. Kaada kohmeiset mansikat tehosekoittimeen tai monitoimikoneen kulhoon ja soseuta. Lisää jäähtynyt raparperiseos mansikkasoseen joukkoon ja sekoita.
  3. Kaada jälkiruoka tarjoilukulhoon ja koristele tuoreilla sitruunamelissan lehdillä. Tarjoa lisäksi vaniljajäätelöä tai maustamatonta jogurttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 60,1 kcal251 kJ
  • Proteiinia0,41 g
  • Hiilihydraatteja13,1 g
  • Rasvaa0,02 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua