Mansikkakiisseli
Mansikkakiisseli on mummolasta tuttu klassikkoherkku. Mehutiiviste maustaa kiisselin helposti. Voit käyttää kiisseliin myös tuoreita mansikoita.
- 6 annosta
- alle 30 min
Ainekset
6 annosta
- 8dlvettä
- 5rklperunajauhoja
- 1ps(500 g)Pirkka mansikoita (pakaste)
- n. 1rklsokeria
Valmistus
alle 30 min- Mittaa mehu ja vesi kattilaan ja sekoita perunajauhot kierrevatkaimella kylmän nesteen joukkoon.
- Kuumenna kiisseli kiehumispisteeseen ja siirrä sivuun, kun kiisseli pulpahtaa. Lisää joukkoon jäiset tai kohmeiset mansikat. Anna marjojen sulaa ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripottele pinnalle sokeria kuorettumisen estämiseksi. Tarjoa halutessasi lisäksi kermavaahtoa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi