SinihomejuustoleviteTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sinihomejuustolevite

Sinihomejuustolevite on pirteän erilainen levite leivälle ja sämpylöille. Sulatejuuston ja sinihomejuuston yhdistelmä sopii erinomaisesti vaikkapa perunarieskoille.

  • n. 16 annosta
  • alle 5 min
  • 265 kcal / 100 g

Ainekset

n. 16 annosta

Koristeeksi

    • tuoretta persiljaa

Valmistus

alle 5 min
  1. Sekoita sulatejuuston joukkoon murennettu sinihomejuusto.
  2. Koristele tuoreella persiljalla. Tarjoa perunarieskojen tai muiden leipien levitteenä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 265 kcal1 110 kJ
  • Proteiinia 20,4 g
  • Hiilihydraatteja0,18 g
  • Rasvaa20,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka maustamaton sulatejuusto 400g laktoositon
    Pirkka maustamaton sulatejuusto 400g laktoositon
    2,75/kpl6,88/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Olympia sulatejuusto 400g perinteinen
    Olympia sulatejuusto 400g perinteinen
    4,75/kpl11,88/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Porlammin Mustaleima sulatejuusto 200 g
    Porlammin Mustaleima sulatejuusto 200 g
    2,49/kpl12,45/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka sinihomejuusto 125 g
    Pirkka sinihomejuusto 125 g
    1,49/kpl11,92/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Roquefort Papillon
    Roquefort Papillon
    44,90/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka suomalainen persilja 50g
    Pirkka suomalainen persilja 50g
    2,19/kpl43,80/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua