• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kermaviili-yrttidippi

Kermaviili-yrttidippi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 5 min
  • 132 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1tlk(200 g)kermaviiliä
    • 1/2dltuoretta basilikaa hienonnettuna
    • 1/2dltuoretta persiljaa hienonnettuna
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1tlhunajaa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 5 min
  1. Hienonna basilika ja persilja ja sekoita yrttisilput kermaviilin joukkoon.
  2. Mausta sitruunanmehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja tarjoa dippikastikkeena.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 132 kcal554 kJ
  • Proteiinia2,54 g
  • Hiilihydraatteja5,8 g
  • Rasvaa10,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua