Hyppää sisältöön
Kermaviili-yrttidippiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kermaviili-yrttidippi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 5 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Kermaviili-yrttidippi maistuu mahtavalta, kiitos muun muassa hunajan, sitruunamehun, basilikan ja persiljan. Täydellinen kesädippi grillailuun.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
  • 1 tlk (200 g) kermaviiliä
  • 1/2 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 1/2 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • 1 tl hunajaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Ravintosisältö

  • Energia
    455 kJ / 109 kcal
  • Rasva
    8,6 g
  • josta tyydyttynyttä
    6 g
  • Hiilihydraatit
    4,7 g
  • josta sokereita
    4,6 g
  • Proteiini
    2,2 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 5 min
  1. Hienonna basilika ja persilja ja sekoita yrttisilput kermaviilin joukkoon.
  2. Mausta sitruunanmehulla, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja tarjoa dippikastikkeena.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,2 (30 arviota)