Suklaajuustokakku lasissaReseptin takana kumppani

Suklaajuustokakku lasissa

Paahdetut rouhitut hasselpähkinät tuovat suklaajuustokakkuihin mukavaa purutuntumaa.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Pohja

Täyte

Koristeeksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna täytekeksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos neljän tarjoilulasin pohjalle ja siirrä jääkaappiin.
  2. Vatkaa mascarpone, tuorejuusto, tomusokeri ja hasselpähkinä-kaakaolevite keskenään sekaisin.
  3. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja mausta se vaniljasokerilla. Kääntele kermavaahto varovasti mascarponeseoksen joukkoon ja jaa vaahto laseihin. Siirrä seokset jääkaappiin tekeytymään yön yli tai vähintään neljäksi tunniksi.
  4. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja mausta se tomusokerilla. Valuta suklaakastiketta juustokakkujen pinnalle ja pursota päälle kermavaahtoa. Viimeistele annokset paahdetuilla, rouhituilla hasselpähkinöillä.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka Daniela vaniljanmakuinen täytekeksi 350g
    Pirkka Daniela vaniljanmakuinen täytekeksi 350g
    2,29/kpl6,54/kg
  • K-Menu Vaniljatäytekeksi 350g
    K-Menu Vaniljatäytekeksi 350g
    0,99/kpl2,83/kg
  • Oreo original täytekeksi 154g vanilja
    Oreo original täytekeksi 154g vanilja
    3,002 kpl
    1,79/kpl11,62/kg
  • Pirkka suomalainen voi 400g
    Pirkka suomalainen voi 400g
    3,35/kpl8,37/kg
  • Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlakt
    Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlakt
    4,69/kpl11,72/kg
  • Pirkka Parhaat mascarpone 250 g
    Pirkka Parhaat mascarpone 250 g
    2,25/kpl9,00/kg