• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Suklaajuustokakku lasissaReseptin teki kumppani

Suklaajuustokakku lasissa

Paahdetut rouhitut hasselpähkinät tuovat suklaajuustokakkuihin mukavaa purutuntumaa.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Pohja

Täyte

Koristeeksi

    • 2dlPirkka kuohukermaa
    • 1/2dltomusokeria
    • 1/2dlsuklaakastiketta
    • paahdettuja hasselpähkinöitä

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna täytekeksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos neljän tarjoilulasin pohjalle ja siirrä jääkaappiin.
  2. Vatkaa mascarpone, tuorejuusto, tomusokeri ja hasselpähkinä-kaakaolevite keskenään sekaisin.
  3. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja mausta se vaniljasokerilla. Kääntele kermavaahto varovasti mascarponeseoksen joukkoon ja jaa vaahto laseihin. Siirrä seokset jääkaappiin tekeytymään yön yli tai vähintään neljäksi tunniksi.
  4. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi ja mausta se tomusokerilla. Valuta suklaakastiketta juustokakkujen pinnalle ja pursota päälle kermavaahtoa. Viimeistele annokset paahdetuilla, rouhituilla hasselpähkinöillä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 42 arvostelua