Valkosuklaatryffelit
- Annosmäärä16 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Valkosuklaatryffelit ovat takuulla tarpeeksi makeita! Näihin herkkupaloihin tarvitset vain muutaman raaka-aineen.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
16 kpl
1/2 dl | tai |
25 g | voita tai |
1 tl | tai |
200 g | tai |
Kuorrutus | |
---|---|
100 g | tai |
Valmistus
yli 60 min
Kuumenna kerma, voi ja vaniljasokeri pienessä kattilassa kiehuvaksi. Siirrä kattila sivuun, lisää valkosuklaahiput ja sekoita, kunnes suklaa sulaa.
Kaada massa kulhoon. Peitä kulho kelmulla ja nosta jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.
Ota massasta lusikalla nokareita ja pyöritä pieniksi palloiksi (Ø 2 cm). Voit sokeroida kätesi tomusokerilla, jos massa tuntuu tarttuvan kiinni käsiin.
Nosta pallot jääkaappiin kovettumaan puoleksi tunniksi.
Sulata kuorrutuksen suklaa mikrossa. Sekoita tasaiseksi. Upota tryffelit suklaaseen ja nosta lautaselle. Anna kuorrutuksen kovettua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia. Säilytä tryffelit jääkaapissa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,2(29 arvostelua)
- 30 - 60 min4,4(271 arvostelua)
- 30 - 60 min4,6(28 arvostelua)
- 30 - 60 min3,6(100 arvostelua)
- yli 60 min4,6(232 arvostelua)
- 30 - 60 min3,2(40 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(25 arvostelua)
- 30 - 60 min4,9(13 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,9 (17 arvostelua)