Valkosuklaatryffelit
Valkosuklaatryffelit ovat takuulla tarpeeksi makeita! Näihin herkkupaloihin tarvitset vain muutaman raaka-aineen. Noin 0,30 €/annos*
- 16 kpl
- yli 60 min
Ainekset
16 kpl
- 1/2dlPirkka kuohukermaa
- 25gvoita
- 1ps(175 g)Pirkka valkosuklaahippuja
Kuorrutus
Valmistus
yli 60 min- Kuumenna kerma, voi ja vaniljasokeri pienessä kattilassa kiehuvaksi. Siirrä kattila sivuun, lisää valkosuklaahiput ja sekoita, kunnes suklaa sulaa.
- Kaada massa kulhoon. Peitä kulho kelmulla ja nosta jääkaappiin vähintään 2 tunniksi.
- Ota massasta lusikalla nokareita ja pyöritä pieniksi palloiksi (Ø 2 cm). Voit sokeroida kätesi tomusokerilla, jos massa tuntuu tarttuvan kiinni käsiin.
- Nosta pallot jääkaappiin kovettumaan puoleksi tunniksi.
- Sulata kuorrutuksen suklaa mikrossa. Sekoita tasaiseksi. Upota tryffelit suklaaseen ja nosta lautaselle. Anna kuorrutuksen kovettua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia. Säilytä tryffelit jääkaapissa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi