Suklaamandariinit ja -persimonit
Sulaan suklaaseen ja paahdettuun mantelirouheeseen dipatut mandariinit ja persimonit sopivat hyvin pikkujoulujen tarjoiltavaksi. N. 0,20€/annos.
- n. 20 kpl
- alle 15 min
- 54,3 kcal / annos (30g)
Ainekset
n. 20 kpl
- 250gpersimonia
- 150gmandariinia
- 1/2levyä(à 200 g)Pirkka tummaa leivontasuklaata (55 %) tai
- Pirkka leivontamaitosuklaata
- 1/2dl(20 g)Pirkka kookoshiutaleita
Valmistus
alle 15 min- Leikkaa persimoni lohkoiksi. Kuori mandariini ja irrottele palat toisistaan.
- Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikroaaltouunissa. Paahda mantelirouhe varovasti kuumalla pannulla.
- Dippaa hedelmät sulaan suklaaseen ja kierittele ne joko mantelirouheessa tai kookoshiutaleissa. Nosta tarjoiluvadille.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 30g100 g
- 54,3 kcal227 kJ
- Proteiinia 0,76 g
- Hiilihydraatteja5,34 g
- Rasvaa3,14 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi