• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Suklaamandariinit ja -persimonitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Suklaamandariinit ja -persimonit

Sulaan suklaaseen ja paahdettuun mantelirouheeseen dipatut mandariinit ja persimonit sopivat hyvin pikkujoulujen tarjoiltavaksi. N. 0,20€/annos.

  • n. 20 kpl
  • alle 15 min
  • 54,3 kcal / annos (30g)

Ainekset

n. 20 kpl

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa persimoni lohkoiksi. Kuori mandariini ja irrottele palat toisistaan.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikroaaltouunissa. Paahda mantelirouhe varovasti kuumalla pannulla.
  3. Dippaa hedelmät sulaan suklaaseen ja kierittele ne joko mantelirouheessa tai kookoshiutaleissa. Nosta tarjoiluvadille.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 30g100 g

  • 54,3 kcal227 kJ
  • Proteiinia0,76 g
  • Hiilihydraatteja5,34 g
  • Rasvaa3,14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua