Suklaamansikat ja -nektariinit
- Annosmäärän. 20 kpl
- Valmistusaikaalle 15 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Dippaa kesäiset mansikat ja nektariinit sulaan suklaaseen, pyörittele kookoshiutaleissa tai pähkinärouheessa. Kokeile myös muita hedelmiä.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
n. 20 kpl
- 1/2 l (250 g) mansikoita
- 1 (150 g) nektariini
- 1/2 levyä (à 200 g) Pirkka tummaa leivontasuklaata (55 %) tai Pirkka leivontamaitosuklaata
- 1/2 dl (30 g) Pirkka hasselpähkinärouhetta tai 1/2 dl (30 g) Pirkka mantelirouhetta
- 1/2 dl (20 g) Pirkka kookoshiutaleita
Ravintosisältö
- Energia713 kJ / 171 kcal
- Rasva10,8 g
- josta tyydyttynyttä5,5 g
- Hiilihydraatit13,7 g
- josta sokereita12,8 g
- Proteiini2,7 g
- Suola0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Halkaise nektariini ja poista kivi. Viipaloi hedelmä suupaloiksi.
- Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikroaaltouunissa.
- Dippaa mansikat ja nektariinilohkot sulaan suklaaseen ja kierittele ne joko pähkinärouheessa tai kookoshiutaleissa. Nosta tarjoiluvadille. Tarjoa jälkiruokana tai kesäisenä välipalana.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min2,9(14 arviota)
- yli 60 min4,5(20 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,8(62 arviota)
- alle 30 min4,2(5 arviota)
- 30 - 60 min4,0(124 arviota)
- Video30 - 60 min4,0(32 arviota)
- 30 - 60 min2,4(15 arviota)
- alle 15 min2,9(9 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (5 arviota)