• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Suklaamansikat ja -nektariinit

Dippaa kesäiset mansikat ja nektariinit sulaan suklaaseen, pyörittele kookoshiutaleissa tai pähkinärouheessa. Kokeile myös muita hedelmiä.
Suklaamansikat ja -nektariinit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 20 kpl
  • alle 15 min
  • 50 kcal / annos (30g)

Ainekset

n. 20 kpl

Valmistus

alle 15 min
  1. Halkaise nektariini ja poista kivi. Viipaloi hedelmä suupaloiksi.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikroaaltouunissa.
  3. Dippaa mansikat ja nektariinilohkot sulaan suklaaseen ja kierittele ne joko hasselpähkinärouheessa tai kookoshiutaleissa. Nosta tarjoiluvadille. Tarjoa jälkiruokana tai kesäisenä välipalana.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 30g100 g

  • 50 kcal209 kJ
  • Proteiinia1 g
  • Hiilihydraatteja5 g
  • Rasvaa3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua