Suklaamansikat ja -nektariinit
Dippaa kesäiset mansikat ja nektariinit sulaan suklaaseen, pyörittele kookoshiutaleissa tai pähkinärouheessa. Kokeile myös muita hedelmiä.
- n. 20 kpl
- alle 15 min
- 50 kcal / annos (30g)
Ainekset
n. 20 kpl
- 1/2l(250 g)mansikoita
- 1(150 g)nektariini
- 1/2levyä(à 200 g)Pirkka tummaa leivontasuklaata (55 %) tai
- Pirkka leivontamaitosuklaata
- 1/2dl(30 g)Pirkka hasselpähkinärouhetta
- 1/2dl(20 g)Pirkka kookoshiutaleita
Valmistus
alle 15 min- Halkaise nektariini ja poista kivi. Viipaloi hedelmä suupaloiksi.
- Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikroaaltouunissa.
- Dippaa mansikat ja nektariinilohkot sulaan suklaaseen ja kierittele ne joko hasselpähkinärouheessa tai kookoshiutaleissa. Nosta tarjoiluvadille. Tarjoa jälkiruokana tai kesäisenä välipalana.
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 30g100 g
- 50 kcal209 kJ
- Proteiinia 1 g
- Hiilihydraatteja5 g
- Rasvaa3 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi