Hyppää sisältöön
Suklaamansikat ja -nektariinitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Suklaamansikat ja -nektariinit

  • Annosmäärän. 20 kpl
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Dippaa kesäiset mansikat ja nektariinit sulaan suklaaseen, pyörittele kookoshiutaleissa tai pähkinärouheessa. Kokeile myös muita hedelmiä.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

n. 20 kpl

Ravintosisältö

  • Energia
    713 kJ / 171 kcal
  • Rasva
    10,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    5,5 g
  • Hiilihydraatit
    13,7 g
  • josta sokereita
    12,8 g
  • Proteiini
    2,7 g
  • Suola
    0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Halkaise nektariini ja poista kivi. Viipaloi hedelmä suupaloiksi.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikroaaltouunissa.
  3. Dippaa mansikat ja nektariinilohkot sulaan suklaaseen ja kierittele ne joko pähkinärouheessa tai kookoshiutaleissa. Nosta tarjoiluvadille. Tarjoa jälkiruokana tai kesäisenä välipalana.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,4 (5 arviota)