• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
TahinikaakaoReseptin takana bloggaaja

Tahinikaakao

Hannan Soppa -blogin täyteläinen tahinikaakao valmistetaan mantelimaidosta, suklaasta ja tahinista.

  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 8dlmantelimaitoa
    • 1kplkanelitanko
    • 120gtummaa luomusuklaata
    • 2-3rkltahinia
    • 2-3rklkookossiirappia tai vaahterasiirappia

Valmistus

alle 15 min
  1. Mittaa mantelimaito kattilaan ja lisää joukkoon kanelitanko. Kuumenna maito lähes kiehuvaksi. Pilko suklaa palasiksi ja lisää se kuuman maidon joukkoon. Anna suklaan sulaa kaakaota sekoitellen. Lisää joukkoon tahini ja makeuta kookos- tai vaahterasiirapilla. Poista kanelitanko kattilasta ja surauta kaakao sileäksi ja vaahtoisaksi sauvasekoittimella.
  2. Halutessasi voit rouhia valmiiden kaakaoannosten päälle vielä hieman tummaa suklaata.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua