TahinikaakaoReseptin takana bloggaaja

Tahinikaakao

Hannan Soppa -blogin täyteläinen tahinikaakao valmistetaan mantelimaidosta, suklaasta ja tahinista.

  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta
    • 8dlmantelimaitoa
    • 1kplkanelitanko
    • 120gtummaa luomusuklaata
    • 2-3rkltahinia
    • 2-3rklkookossiirappia tai vaahterasiirappia

Valmistus

alle 15 min
  1. Mittaa mantelimaito kattilaan ja lisää joukkoon kanelitanko. Kuumenna maito lähes kiehuvaksi. Pilko suklaa palasiksi ja lisää se kuuman maidon joukkoon. Anna suklaan sulaa kaakaota sekoitellen. Lisää joukkoon tahini ja makeuta kookos- tai vaahterasiirapilla. Poista kanelitanko kattilasta ja surauta kaakao sileäksi ja vaahtoisaksi sauvasekoittimella.
  2. Halutessasi voit rouhia valmiiden kaakaoannosten päälle vielä hieman tummaa suklaata.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Alpro mantelijuoma 1l
    Alpro mantelijuoma 1l
    2,55/kpl
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Alpro tuoremantelijuoma 1l original
    Alpro tuoremantelijuoma 1l original
    2,39/kpl
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Meira kanelitanko 15g
    Meira kanelitanko 15g
    1,19/kpl79,33/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Santa Maria kanelitanko 20g
    Santa Maria kanelitanko 20g
    1,65/kpl82,50/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka Luomu Reilun kaupan tumma suklaa 72% 80g
    Pirkka Luomu Reilun kaupan tumma suklaa 72% 80g
    -16 %3,002 kpl
    PLUSSA-KORTILLAPlussa-tarjous-16 %
    1,79/kpl22,38/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka Luomu Reilun kaupan tumma suklaa 55% 80g
    Pirkka Luomu Reilun kaupan tumma suklaa 55% 80g
    -16 %3,002 kpl
    PLUSSA-KORTILLAPlussa-tarjous-16 %
    1,79/kpl22,38/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Gavrielides seesamitahna tahini 300ml
    Gavrielides seesamitahna tahini 300ml
    4,59/kpl15,30/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua