Täytetty leipä
Täytetty leipä sopii kevyeksi ateriaksi. Lado täytteeksi suolalihaa ja tomaatteja, ja viimeistele salaatinlehdillä ja juustolla.
- 8 viipaletta
- yli 60 min
Ainekset
8 viipaletta
- 1(n. 400 g)kokonainen vaalea limppu
Täyte
- 1prk(200 g)Crème Bonjour ruohosipuli -tuorejuustoa
- 1pkt(150 g)Pirkka Parhaat suolalihaa
- 1/2pkt(à 300 g)Valio Salaneuvos 17 % -juustoviipaleita
- 2isoa tomaattia
- 1ps(100 g)Pirkka jääsalaattia
Valmistus
yli 60 min- Leikkaa leivästä ohut pala kanneksi ja kaiverra loppu leipä ontoksi.
- Voitele leivän pohja ja kansi tuorejuustolla. Lado pohjalle puolet suolalihasta, viipaloiduista tomaateista, salaatinlehdistä ja juustoviipaleista. Tee vielä kustakin aineesta toiset kerrokset leipään. Paina aineksia leivän sisään, jotta kaikki kerrokset mahtuvat. Nosta kansi leivän päälle.
- Kääri täytetty leipä tiiviisti kelmuun, siirrä jääkappiin ja nosta päälle esimerkiksi painava leikkuulauta. Leivän tulee painua kunnolla.
- Tarjoa leipä eväänä viipaleiksi leikattuna.
Tiesitkö että...
Kuivata leivän sisus ja jauha korppujauhoksi.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Ruokalajit
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi