Sinihomejuusto-kinkkusalaatti
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Kananmunaton
Sinihomejuusto-kinkkusalaattiin on käytetty parmankinkkua ja marinoituja päärynöitä. Tämä salaatti on juhlava aterian aloitus.
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
1 dl | vettä tai |
1/2 dl | sokeria tai |
3 rkl | etikkaa tai |
2 kpl (n. 450 g) | kiinteitä päärynöitä tai |
Salaattivadille | |
---|---|
1 pkt (175 g) | tai |
1 pkt (70 g) | tai |
1 ps (150 g) | tai |
1 ps (100 g) | tai |
1/3 ps (n. 40 g) | tai |
Kastike | |
1/2 dl | tai |
3 rkl | valkoista balsamiviinietkkkaa tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
yli 60 min
Sekoita veteen sokeri, kunnes se liukenee. Lisää etikka. Kuori ja leikkaa päärynät oikein ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä. Pane päärynäviipaleet sokeri-etikkaliemeen. Anna päärynöiden maustua jääkaapissa noin tunti. Valuta päärynäviipaleet hyvin.
Leikkaa sinihomejuusto ohuiksi lohkoiksi ja kinkkuviipaleet kahtia. Sekoita kastikeainekset.
Kaada salaattisekoitus tarjoiluvadille. Levitä päälle revitty jääsalaatti, valutetut päärynäviipaleet, juusto ja parmankinkku. Lusikoi salaatille kastike. Asettele salaattivadille crostinit juuri ennen tarjoilua, jotta ne pysyvät rapeina.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(48 arviota)
- alle 15 min4,9(38 arviota)
- 30 - 60 min1,2(6 arviota)
- alle 30 min4,0(4 arviota)
- 30 - 60 min2,0(3 arviota)
- alle 30 min3,4(5 arviota)
- 30 - 60 min3,8(19 arviota)
- yli 60 min