• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sinihomejuusto-kinkkusalaatti

Sinihomejuusto-kinkkusalaattiin on käytetty parmankinkkua ja marinoituja päärynöitä. Tämä salaatti on juhlava aterian aloitus. N. 1,35€/annos*.
Sinihomejuusto-kinkkusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 150 kcal / annos (90g)

Ainekset

10 annosta
    • 1dlvettä
    • 1/2dlsokeria
    • 3rkletikkaa
    • 2kpl(n. 450 g)kiinteitä päärynöitä

Salaattivadille

Kastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita veteen sokeri, kunnes se liukenee. Lisää etikka. Kuori ja leikkaa päärynät oikein ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi juustohöylällä. Pane päärynäviipaleet sokeri-etikkaliemeen. Anna päärynöiden maustua jääkaapissa noin tunti. Valuta päärynäviipaleet hyvin.
  2. Leikkaa sinihomejuusto ohuiksi lohkoiksi ja kinkkuviipaleet kahtia. Sekoita kastikeainekset.
  3. Kaada salaattisekoitus tarjoiluvadille. Levitä päälle revitty jääsalaatti, valutetut päärynäviipaleet, juusto ja parmankinkku. Lusikoi salaatille kastike. Asettele salaattivadille crostinit juuri ennen tarjoilua, jotta ne pysyvät rapeina.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 90g100 g

  • 150 kcal628 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille