• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Tonnikala-pastasalaattiReseptin teki kumppani

Tonnikala-pastasalaatti

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 2kananmunaa
    • 4dlkypsää pastaa
    • 2rkloliiviöljyä
    • mustapippuria
    • yrttimaustetta
    • 2tlktonnikalaa vedessä
    • 2tomaattia kuutioituna
    • 1maustekurkku kuutioituna
    • 1dloliiveja
    • 1/2dlohuita purjoviipaleita
    • 1ruukkusalaatti
    • koristeeksi tuoreita yrttejä

Kastike:

    • 1dlmajoneesia
    • 1/2dlkevytmaitoa
    • 2valkosipulinkynttä
    • mustapippuria
    • suolaa
    • sokeria

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä kananmunia 6-7 minuuttia. Jäähdytä kylmällä, juoksevalla vedellä. Kuori kananmunat.
  2. Mausta kypsä, kylmä pasta oliiviöljyllä ja mausteilla.
  3. Valuta tonnikalasta liemi pois. Sekoita ainekset salaatiksi tai ryhmittele tarjoiluastiaan.
  4. Koristele yrteillä ja kanamunalohkoilla.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa se erikseen.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua