• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tonnikalatahna

Monikäyttöinen tonnikalatahna tehdään tillitonnikalasta, joka maustetaan wasabitahnalla.
Tonnikalatahna
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 15 min
  • 268 kcal / annos (120g)

Ainekset

2 annosta
    • 1prk(185 g)tillitonnikalaa
    • n. 100gPirkka maustamatonta tuorejuustoa

Valmistus

alle 15 min
  1. Valuta tillitonnikala.
  2. Sekoita tonnikala, tuorejuusto ja wasabi keskenään. Tarjoa uuniperunoiden täytteenä. Sopii myös täytettyihin leipiin tai ruisnappien, näkkileivän tai hapankorppujen levitteeksi.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit kypsentää uuniperunat myös mikrossa. Pistele pestyt perunat (2 x n. 220 g)) ja kypsennä mikrokuvulla peitettynä 800 W noin 10 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 268 kcal1 120 kJ
  • Proteiinia15,4 g
  • Hiilihydraatteja4,78 g
  • Rasvaa21,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua