Savukalatahna
Savukalatahna maistuu vaikkapa leivän päällä.
n. 10 annostaalle 15 min156 kcal / 100 g
Ainekset
n. 10 annosta
- 3kananmunaa
- 300gsavusilakoita tai muuta savukalaa
- 1pienisipuli
- 1/2dltilliä hienonnettuna
- 1rklsitruunanmehua
- ripausmustapippuria
- (n. 1 rklmaitoa)
Valmistus
alle 15 min- Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja hienonna ne.
- Perkaa savukalat ja hienonna niitä hieman veitsellä. Hienonna sipuli.
- Sekoita kaikki tahnan ainekset keskenään. Ohenna tarvittaessa maidolla. Tarjoa savukalatahna leivän levitteenä tai uuniperunoiden täytteenä.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 156 kcal654 kJ
- Proteiinia 13,6 g
- Hiilihydraatteja0,8 g
- Rasvaa10,9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi