• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Savukalatahna

Savukalatahna
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 10 annosta
  • alle 15 min
  • 156 kcal / 100 g

Ainekset

n. 10 annosta
    • 3kananmunaa
    • 300gsavusilakoita tai muuta savukalaa
    • 1pienisipuli
    • 1/2dltilliä hienonnettuna
    • 1rklsitruunanmehua
    • mustapippuria
    • 100gPirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • (n. 1 rklmaitoa)

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja hienonna ne.
  2. Perkaa savukalat ja hienonna niitä hieman veitsellä. Hienonna sipuli.
  3. Sekoita kaikki tahnan ainekset keskenään. Ohenna tarvittaessa maidolla. Tarjoa savukalatahna leivän levitteenä tai uuniperunoiden täytteenä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 156 kcal654 kJ
  • Proteiinia13,6 g
  • Hiilihydraatteja0,8 g
  • Rasvaa10,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille