Siikarullat eli sushit suomalaisittain
Tuorejuustolla ja wasabilla täytetty siikarulla tarjotaan sushin tapaan viipaloituina annospaloina. N. 0,70€/annos.
- 14 kpl
- 30 - 60 min
- 47,4 kcal / annos (32g)
Ainekset
14 kpl
- 1/2-1tlwasabia
- 1/4(70 g)kurkkua
- 1/4(40 g)paprikaa
- 200ggraavisuolattua siikaa viipaleina
- seesaminsiemeniä paahdettuna
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita tuorejuuston joukkoon wasabitahna. Leikkaa kurkku ja paprika ohuiksi suikaleiksi. Levitä siikafileet kelmun päälle limittäin, jotta niistä tulee yhtenäinen levy.
- Sivele tuorejuustotahna fileille. Asettele kurkku- ja paprikasuikaleet levyn toiseen päähän pitkittäin. Kääri kelmun avulla tiukaksi rullaksi.
- Pyöräytä rulla paahdetuissa siemenissä ja rullaa takaisin kelmuun. Nosta kylmään (mielellään pakastimeen) odottamaan viipalointia.
- Leikkaa siikarulla 14 yhtä suureen palaan. Tarjoa siikarullat esimerkiksi alkupalana tai illanistujaisissa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 32g100 g
- 47,4 kcal198 kJ
- Proteiinia 2,56 g
- Hiilihydraatteja1,28 g
- Rasvaa2,56 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi