• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Siikarullat eli sushit suomalaisittainTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Siikarullat eli sushit suomalaisittain

Tuorejuustolla ja wasabilla täytetty siikarulla tarjotaan sushin tapaan viipaloituina annospaloina. N. 0,70€/annos.

  • 14 kpl
  • 30 - 60 min
  • 47,4 kcal / annos (32g)

Ainekset

14 kpl
    • 100gPirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • 1/2-1tlwasabitahnaa
    • 1/4(70 g)kurkkua
    • 1/4(40 g)paprikaa
    • 200ggraavisuolattua siikaa viipaleina
    • seesaminsiemeniä paahdettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita tuorejuuston joukkoon wasabitahna. Leikkaa kurkku ja paprika ohuiksi suikaleiksi. Levitä siikafileet kelmun päälle limittäin, jotta niistä tulee yhtenäinen levy.
  2. Sivele tuorejuustotahna fileille. Asettele kurkku- ja paprikasuikaleet levyn toiseen päähän pitkittäin. Kääri kelmun avulla tiukaksi rullaksi.
  3. Pyöräytä rulla paahdetuissa siemenissä ja rullaa takaisin kelmuun. Nosta kylmään (mielellään pakastimeen) odottamaan viipalointia.
  4. Leikkaa siikarulla 14 yhtä suureen palaan. Tarjoa siikarullat esimerkiksi alkupalana tai illanistujaisissa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 32g100 g

  • 47,4 kcal198 kJ
  • Proteiinia2,56 g
  • Hiilihydraatteja1,28 g
  • Rasvaa2,56 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua