Valkosuklaaganache
- Annosmäärä1 annos
- Valmistusaikaalle 30 min
Valkosuklaaganache on monikäyttöinen ja muuntautuva kuorrute, joka sopii sekä kakkujen kuorrutteeksi että täytteeksi, vaahdotettuna myös keksien ja leivosten täytteeksi.
Ravintosisältö
Energia | 2 348 kJ / 563 kcal |
Rasva | 36,2 g |
josta tyydyttynyttä | 23,2 g |
Hiilihydraatit | 55,7 g |
josta sokereita | 55,7 g |
Proteiini | 4,5 g |
Suola | 0,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Rouhi suklaa astiaan. Kiehauta kerma ja kaada suklaan joukkoon. Sekoita kunnes suklaa sulaa ja seos on tasaista.
Suklaaganache sopii kakun kuorruttamiseen sellaisenaan sekä dripping cake -tyyliseksi valuvaksi suklaakuorrutteeksi esim. voikreemikuorrutteen päälle. Hieman jäähtyneenä se paksunee ja sopii hyvin leivosten ja keksien täytteeksi. Jääkaappikylmäksi jäähdytetyn ganachen voi myös vaahdottaa, jolloin se sopii kakkujen täytteeksi ja lastalla levitettäväksi kuorrutteeksi. Reseptillä tulee noin 4 dl valmista ganachea.
Valkosuklaaganachen voi myös värjätä geeliväreillä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,5(26 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min4,2(5 arviota)
- alle 30 min4,1(11 arviota)
- alle 30 min4,1(7 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min5,0(2 arviota)
- alle 30 min4,8(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (29 arviota)
- Anne H3 vuotta sittenLöytyykö täältä ohjetta tumma suklaaganachelle?
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenAnne H, erillistä ohjetta tummasuklaaganachen valmistamiseen ei valitettavasti ole, mutta tässä reseptissä kerrotaan tummasuklaaganachen ohje: https://www.k-ruoka.fi/reseptit/naked-cake
- ELINA MALO5 vuotta sittenvoiko tätä käyttää suklaatortun täytteenä sellaisenaan niin ettei täyte valu suklaatorttua leikattaessa.
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenElina, jäähtyneenä suklaaganache paksunee ja sopii hyvin leivosten ja keksien täytteeksi. Jääkaappikylmäksi jäähdytetyn ganachen voi myös vaahdottaa, jolloin se sopii kakkujen täytteeksi ja lastalla levitettäväksi kuorrutteeksi.