ValkosuklaaganacheTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Valkosuklaaganache

  • Annosmäärä1 annos
  • Valmistusaikaalle 30 min
Valkosuklaaganache on monikäyttöinen ja muuntautuva kuorrute, joka sopii sekä kakkujen kuorrutteeksi että täytteeksi, vaahdotettuna myös keksien ja leivosten täytteeksi.

    Ainekset

    1 annos
    4 pkt (à 100 g)
     
    tai
    1 prk (2 dl)
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    2 348 kJ / 563 kcal
    Rasva
    36,2 g
    josta tyydyttynyttä
    23,2 g
    Hiilihydraatit
    55,7 g
    josta sokereita
    55,7 g
    Proteiini
    4,5 g
    Suola
    0,2 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min

    Rouhi suklaa astiaan. Kiehauta kerma ja kaada suklaan joukkoon. Sekoita kunnes suklaa sulaa ja seos on tasaista.

    Suklaaganache sopii kakun kuorruttamiseen sellaisenaan sekä dripping cake -tyyliseksi valuvaksi suklaakuorrutteeksi esim. voikreemikuorrutteen päälle. Hieman jäähtyneenä se paksunee ja sopii hyvin leivosten ja keksien täytteeksi. Jääkaappikylmäksi jäähdytetyn ganachen voi myös vaahdottaa, jolloin se sopii kakkujen täytteeksi ja lastalla levitettäväksi kuorrutteeksi. Reseptillä tulee noin 4 dl valmista ganachea.

    Valkosuklaaganachen voi myös värjätä geeliväreillä.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFA
      Hinta 1,15/kpl
      11,50/kg
    • Pirkka suomalainen kuohukerma 2dl
      Hinta 1,15/kpl
      5,75/l
    • Fazer leivontasuklaa 100g Valkoinen
      Hinta 2,09/kpl
      20,90/kg
    • Pirkka suomalainen kuohukerma 5dl
      Hinta 2,75/kpl
      5,50/l
    • Valio kuohukerma 0,5 l
      Hinta 4,09/kpl
      8,18/l
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,7 (29 arviota)

    • Anne H
      3 vuotta sitten
      Löytyykö täältä ohjetta tumma suklaaganachelle?
    • K-Kuluttajapalvelu
      3 vuotta sitten
      Anne H, erillistä ohjetta tummasuklaaganachen valmistamiseen ei valitettavasti ole, mutta tässä reseptissä kerrotaan tummasuklaaganachen ohje: https://www.k-ruoka.fi/reseptit/naked-cake
    • ELINA MALO
      5 vuotta sitten
      voiko tätä käyttää suklaatortun täytteenä sellaisenaan niin ettei täyte valu suklaatorttua leikattaessa.
    • K-Kuluttajapalvelu
      5 vuotta sitten
      Elina, jäähtyneenä suklaaganache paksunee ja sopii hyvin leivosten ja keksien täytteeksi. Jääkaappikylmäksi jäähdytetyn ganachen voi myös vaahdottaa, jolloin se sopii kakkujen täytteeksi ja lastalla levitettäväksi kuorrutteeksi.