ValkosuklaaganacheTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Valkosuklaaganache

Valkosuklaaganache on monikäyttöinen ja muuntautuva kuorrute, joka sopii sekä kakkujen kuorrutteeksi että täytteeksi, vaahdotettuna myös keksien ja leivosten täytteeksi. Noin 1,50€/dl*

  • 4 dl
  • alle 30 min

Ainekset

4 dl

Valmistus

alle 30 min
  1. Rouhi suklaa astiaan. Kiehauta kerma ja kaada suklaan joukkoon. Sekoita kunnes suklaa sulaa ja seos on tasaista.
  2. Suklaaganache sopii kakun kuorruttamiseen sellaisenaan sekä dripping cake -tyyliseksi valuvaksi suklaakuorrutteeksi esim. voikreemikuorrutteen päälle. Hieman jäähtyneenä se paksunee ja sopii hyvin leivosten ja keksien täytteeksi. Jääkaappikylmäksi jäähdytetyn ganachen voi myös vaahdottaa, jolloin se sopii kakkujen täytteeksi ja lastalla levitettäväksi kuorrutteeksi.

Tiesitkö että...

Vinkki! Valkosuklaaganachen voi myös värjätä Dr. Oetkerin uusilla geeliväreillä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua
  • ELINA MALO14.9.2018

    voiko tätä käyttää suklaatortun täytteenä sellaisenaan niin ettei täyte valu suklaatorttua leikattaessa.

  • K-Kuluttajapalvelu14.9.2018

    Elina, jäähtyneenä suklaaganache paksunee ja sopii hyvin leivosten ja keksien täytteeksi. Jääkaappikylmäksi jäähdytetyn ganachen voi myös vaahdottaa, jolloin se sopii kakkujen täytteeksi ja lastalla levitettäväksi kuorrutteeksi.