• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Tomaatti-juustoneliötTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tomaatti-juustoneliöt

Aurinkokuivatulla tomaatilla ja tuorejuustolla täytetyt pasteijat sopivat hyvin vaikkapa pikkujoulutarjottavaksi. N. 0,40€/annos.

  • 9 kpl
  • alle 30 min
  • 184 kcal / annos (55g)

Ainekset

9 kpl
    • 1/2annostaitse tehtyä voitaikinaa

Tomaattitäyte

    • 2K-Menu aurinkokuivattua tomaattia
    • 1/2rs(à 180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • ripausmustapippuria
    • 1rkltuoretta basilikaa hienonnettuna

Lisäksi

    • 1kananmuna
    • n. 50gValio juustomestarin cheddarjuustoraastetta
    • tuoretta basilikaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Kauli voitaikina jauhotetulla alustalla noin 27 cm x 27 cm:n kokoiseksi neliönmuotoiseksi levyksi. Leikkaa levystä 9 pienempää neliötä (9 cm x 9 cm).
  2. Kuutioi aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita tomaatit, basilika ja mustapippuri tuorejuuston joukkoon. Voitele neliöiden reunat kananmunalla ja nosta nokare täytettä tortun keskelle. Ripottele täytteen päälle juustoraastetta.
  3. Paista 250-asteessa 10-12 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja koristele tuoreella hienonnetulla basilikalla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 55g100 g

  • 184 kcal771 kJ
  • Proteiinia3,99 g
  • Hiilihydraatteja9,99 g
  • Rasvaa14,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 42 arvostelua