Vuohenjuusto-pähkinäleivätTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vuohenjuusto-pähkinäleivät

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Ihanat lämpimät vuohenjuusto-pähkinäleivät sopivat esimerkiksi kasvissosekeiton lisäkkeeksi.
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta
6 viipaletta
 
maalaiskauraleipää
tai
2 rkl
 
oliiviöljyä
tai
1 pkt (200 g)
 
tai
1 dl
 
tai
1 rkl
 
juoksevaa hunajaa
tai

Ravintosisältö

Energia
1 879 kJ / 450 kcal
Rasva
29,4 g
josta tyydyttynyttä
10,2 g
Hiilihydraatit
28,7 g
josta sokereita
5,6 g
Proteiini
16,5 g
Suola
1,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Laita leipäviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille.

Sudi leipien pinnat oliiviöljyllä. Viipaloi juusto ja asettele viipaleet leiville. Rouhi pähkinöitä kevyesti ja ripottele rouhe juuston päälle.

Gratinoi leivät 225-asteisen uunin keskitasolla noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä pintaansa.

Valuta leiville hunajaa ja tarjoa sosekeiton lisäkkeenä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Plussa-etu −39 %
    Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto Sainte Maure 200g
    Plussa-kortilla
    Etuhinta 2,90/kpl
    14,50/kg
    Ilman Plussa-korttia 4,79/kpl (23,95/kg)
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (21 arviota)

  • Kyssäkaali
    5 vuotta sitten
    Hyvää kyssäkaalikeiton kera!