Valmistujaislahja - miten muistaa uutta ylioppilasta

Valmistujaislahja - miten muistaa uutta ylioppilasta

Oletko saanut kutsun ylioppilasjuhliin tai valmistujaisiin? Lahjan osto tuottaa päänvaivaa juhlassa kuin juhlassa. Tässä muutama vinkki miten valmistuvaa nuorta voi muistaa.

Keittiön klassikoita

Moni uusi ylioppilas ja ammattiin valmistuva suunnittelee omaan kotiin muuttoa ja opiskelemaan lähtöä. Käytännölliseksi lahjaksi sopiikin esimerkiksi kodinkone, keittiöväline tai astiasto. Ensimmäiseen kotiin muuttavalle sopii hyvin myös hauska, ajatuksella kerätty, uuden kodin selviytymispaketti.

Kunnon paistinpannu ja kattila paistolastoineen ja kauhoineen ovat varmasti mieluinen lahja omaan kotiin. Osta pakettiin mukaan vielä mieluinen keittokirja tai kerää perheen sukureseptit yhteen. Iittalan Teema astiat, Mariskoolit, Kartio-juomalasit ja Aalto-maljakot ovat iättömiä klassikoita ja pientä luksusta opiskelija-asuntoon. Kodinkoneet, kuten kahvinkeitin tai mikroaaltouuni, ovat usein myös tervetulleita lahjoja ja niiden hankintaan voi osallistua vaikka isommalla joukolla. Tutustu K-Citymarketien käyttötavaratarjouksiin >> 

Moni uuteen kotiin muuttava alkaa täyttämään kaappejaan tyhjästä. Hauskalla selviytymispaketilla voit avustaa nuoren urakkaa. Pakkaa yhteen esimerkiksi makaronia, kahvia, astianpesuharja, pyykinpesuainetta ja laastaripaketti. Paketin mukaan voit kirjoittaa nuorelle pilke silmäkulmassa myös parhaita elämänohjeita ja siivousvinkkejä.

Eväitä maailmalle

Aikooko valmistuva juhlakalu suunnata maailmalle töihin, au pairiksi tai muuten vaan eri maita ja kulttuureja katsomaan? Matkakassan kartutus on aina tervetullut lahja, mutta kätevä esine ja hauska muisto matkan jälkeenkin voisi olla vaikkapa sanakirja tai matkakohdetta esittelevä opus. Voit myös koota pienen selviytymispaketin matkalaiselle: Pirkka aurinkovoidetta, salmiakkia ja ruisleipää vaikkapa uuteen reppuun tai rinkkaan pakattuna.

Lahjakortilla onnistut aina

Jos lahjan valinta osoittautuu ennakoitua hankalammaksi, on lahjakortti varma valinta. K-Citymarketin, K-Marketin, Neste K -asemien sekä kuuden K-Supermarketin valikoimissa on runsaasti  lahjakortteja maailmanluokan brändeiltä sekä valmiita elämyslahjakortteja. Lisäksi K-ryhmän omat, kaikissa K-ryhmän kaupoissa käyvät kätevät lahjakortit ovat helppo ja nopea valinta vaikkapa ruokaostosten lomassa.

Juhlat tulossa?