K-kaupassa
K-kauppiaat mahdollistavat ruokaostokset asiakkaidensa kotiovelle

K-kauppiaat mahdollistavat ruokaostokset asiakkaidensa kotiovelle

K-kauppiaat eivät jätä asiakkaitaan yksin haastavissakaan tilanteissa. Ruokaostosten kotiinkuljetusta tarjoavat monet K-kaupat ympäri Suomen.

K-Ruoka-verkkokauppoja on useita satoja ympäri Suomen. Voit katsoa postinumeron avulla kotiovellesi, kesänviettopaikallesi tai läheisellesi toimittavat K-Ruoka-verkkokaupat täältä. K-Ruoka-verkkokauppoihin tilaus tehdään ja lähetetään k-ruoka.fi/kauppa-sivuston tai K-Ruoka-sovelluksen kautta.

VerkkokauppaanButton

Verkkokauppojen lisäksi myös muut K-kaupat tarjoavat ostosten kotiinkuljetusta

K-Ruoka-verkkokauppojen verkosto ei kata vielä aivan koko Suomea, joten K-kaupoissa on keksitty ratkaisuja ruokaostoksen kotiinkuljetuksen kysyntään vastaamiseksi.

K-kauppiaat pitävät täydellä sydämellä huolta oman alueensa asiakkaista ja yhteisöstä. He muun muassa mahdollistavat koronaviruksen riskiryhmään kuuluville tai kaikille asiakkailleen ruokaostokset kotiovelle tai noudettavaksi kaupalta valmiina, vaikka kaupalla ei vielä verkkokauppaa olisikaan. Nämä kaupat ottavat tilauksia vastaan esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla.

Katso oman tai läheisesi kotikaupungin kaupat, joilta ei vielä K-Ruoka-verkkokauppaa löydy, mutta ovat ilmoittaneet tarjoavansa ostosten toimituksia kotioville lähialueellaan toistaiseksi.

Kauppojen resurssit ovat rajalliset, joten huomaathan, että muutoksia ilmoitettuun saattaa tulla. Toimitusmaksut vaihtelevat kaupoittain. Monet K-kauppiaat tekevät yhteistyötä alueen järjestöjen, urheilujoukkueiden ja paikallisten yrittäjien, kuten taksinkuljettajien kanssa.

Kaupat A-I alkuisilla paikkakunnilla

Kaupat J-O alkuisilla paikkakunnilla

Kaupat P-Ö alkuisilla paikkakunnilla

Tarkista postinumerosi avulla alueellesi toimittavat K-Ruoka-verkkokaupat täällä

Avaamme uusia K-Ruoka-verkkokauppoja viikoittain nyt ennätystahtiin - jopa 15 yhdessä viikossa! Kurkkaa siis myös verkkokaupat, joihin kaikki toimitusalueella asuvat voivat tehdä tilauksen verkkosivujen tai K-Ruoka-sovelluksen kautta.

Senioriasiakkaiden neuvontapuhelin

Olemme avanneet senioriasiakkaiden avuksi puhelinnumeron, jossa vastaamme yleisiin kysymyksiin muun muassa liittyen ruoan verkkokauppaan, ostosten kotiinkuljetukseen sekä ruokakaupassa asiointiin poikkeuksellisissa olosuhteissa.

  • Puhelinnumero: 01053 298 36
  • Apuna kysymyksiin arkisin klo 9-16
  • Palvelu on suomeksi
  • Puhelun hinta: 8,35 senttiä/puhelu + 12,09 senttiä/min