Helpot reseptit tärkeisiin hetkiin

Helpot reseptit tärkeisiin hetkiin

Päivitetty 6.7.2020

Oma porukka + tarinat ja kuulumiset + rentoa ruokaa = se on tässä se rakkaus, vai mitä? Juhlista hetkeä näillä ihanilla kesäiset raaka-aineet yhdistävillä resepteillä! Ainekset vaikka ihan tavallisen iltapäivän herkutteluhetkeen saat K-Supermarketistasi.

K-Supermarket logo

Mustikkamocktail

Kippistetäänkö tälle hetkelle itse tehdyllä mocktaililla? Mustikkamocktail saa makunsa Ginger Alesta, kivennäisvedestä ja mustikasta. K-Supermarketistasi löydät myös virkistävät alkoholittomat juomat valmiina nautittavaksi.

K-Supermarket 1+1+1 vinkki mustikkamocktail

Savusiika, yrttiperunat ja jogurttikastike

Herkullinen savusiika uunissa paahdettujen varhaisperunoiden ja helpon turkkilaisesta jogurtista valmistetun jogurttikastikkeen kanssa on maukasta kesäruokaa parhaimmillaan! K-Supermarket 1+1+1 resepti savusiika

Helppo mansikkakakku

Tosi heppo mansikkakakku valmistuu sekoitetusta taikinasta. Ihanan mehevä kakku kuorrutetaan kermalla, vaniljatuorejuustolla ja reilulla kasalla tuoreita mansikoita. Kurkkaa myös muut helpot kakkureseptit!

K-Supermarket 1+1+1 vinkki mansikkakakku

Tortillat ja katkaraputäyte

Maukas katkaraputäyte syntyy isoista katkaravuista tai jättikatkaravuista, chilituorejuustosta ja avokadosta. Valmista tortillat itse durum-vehnäjauhoista ja maissijauhoista tai oikaise valmiilla tortillalätyillä.

Katkaraputayte

Vadelmapiirakka

Vadelmapiirakka on kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullinen klassikko. Se onnistuu helposti tuoreista tai pakastetuista vadelmista, sokerista ja kermaviilistä. Katso myös muut kesäisten herkutteluhetkien makeat piirakat.

KSM 1+1+1 vadelmapiirakka

Mocktail kombuchasta

Inkiväärinen ja sitruunainen kombucha on mainio mocktailpohja. Tuunaa raikkaat drinkit sitruunalla, basilikalla ja kurkulla.

KSM 1+1+1 mocktail kombuchasta

Savusiika, yrttiperunat ja jogurttikastike = savusiikaa + varhaisperunoita + turkkilaista jogurttia

Mocktail kombuchasta = sitruunaviipaleita + basilikaa + kurkkuviipaleita

Tavallinen iltapäivä on ehdottomasti spontaanien pitojen arvoinen