Mustikkapulla grillissäReseptin teki kumppani

Mustikkapulla grillissä

Bostonpulla saa kesäisen makunsa mustikoista ja valmistuu helposti gluteenittomasta pullataikinasta.

  • 6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6 annosta

Koristeluun

    • tomusokeria
    • tuoreita mustikoita

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Vaivaa taikinaa, kunnes siihen tulee sitkoa ja kauli se noin 1,5 cm:n paksuiseksi levyksi (noin 25 cm x 45 cm).
  2. Sekoita huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Levitä voi-sokeriseos tasaisesti taikinan päälle. Jätä noin 5 cm:n pituinen osa levyn lopusta tyhjäksi. Ripottele mustikat voi-sokeriseoksen päälle. Vatkaa munien rakenne rikki ja valele pullarullan tyhjäksi jäänyt osa kananmunalla.
  3. Kääri taikina varovasti rullaksi ja leikkaa se 14 saman kokoiseksi palaksi.
  4. Laita paksupohjaisen, reunallisen grillin kestävän astian pohjalle (ø n. 25 cm) leivinpaperi ja asettele pullat sen päälle leikkuupinta ylöspäin. Pullien väliin saa jäädä hieman tyhjää tilaa. Anna kohota liinan alla noin tunti.
  5. Voitele pullien pinnat kananmunalla ja grillaa matalalla lämmöllä noin 25 minuuttia.
  6. Ripottele päälle tomusokeria ja tuoreita mustikoita. Tarjoa lämpimänä.

Tiesitkö että...

Tee lopusta taikinasta tikkupullia ja grillaa nuotiolla.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu