• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Helppo mansikkakakku

Mansikkakakku valmistuu nopeasti valmiista kakkupohjista.
Helppo mansikkakakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • 30 - 60 min
  • 195 kcal / 100 g

Ainekset

12 annosta

Kostutus

Täyte ja kuorrutus

Koristelu

    • n. 500gtuoreita mansikoita
    • suklaarakeita
    • tuoretta sitruunamelissaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kokoa kakku suoraan tarjoiluvadille. Kostuta kakkulevyt appelsiinitäysmehulla pullasudin avulla.
  2. Vaahdota kerma ja sekoita vaahto rahkan joukkoon. Mausta seos sokerilla ja vanilliinisokerilla. Levitä pohjaviipaleelle mansikkahilloa ja rahkatäytettä. Pane päälle kakkulevy ja täytä samoin kuin ensimmäinen väli. Nosta päällimmäiseksi viimeinen kakkulevy ja kostuta sitä vielä pinnalta.
  3. Päällystä kakku lopulla rahkaseoksella. Koristele kakku halkaistuilla mansikoilla, minttusuklaarakeilla ja sitruunamelissalla.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 195 kcal816 kJ
  • Proteiinia4,33 g
  • Hiilihydraatteja27,2 g
  • Rasvaa8,92 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 61 arvostelua