Kauneus
Iberon ekologiset tuotteet – parempia valintoja kauneusrutiiniin

Iberon ekologiset tuotteet – parempia valintoja kauneusrutiiniin

Ympäristöystävälliset kulutusvalinnat ovat yksi tämän päivän puhutuimmista trendeistä. Myös Ibero haluaa tarjota vastuullisempia vaihtoehtoja kuluttajalle ekologisilla kauneustuotteilla.

Ekologisesti kestäviä materiaaleja

Iberon ekologisessa tuotesarjassa korostuvat kestävän kehityksen periaatteet. Uusiutuvien materiaalien osuuden lisääminen, kierrätysmateriaalit sekä lopputuotteen kierrättäminen ovat konkreettisia askeleita kohti vastuullisempaa toimintamallia. Iberon ekosarjan hiustuotteet ja meikkisiveltimet valmistetaan ekologisesti kestävistä materiaaleista, kuten bambusta, komposiittimateriaalista ja luonnonharjaksesta.

Ekologisen bambun ominaisuuksia ei voi liikaa hehkuttaa. Bambu on nopeasti uusiutuva heinäkasvi, joka kasvaa nopeasti ilman torjunta-aineita ja lannoitteita, eikä vaadi keinotekoista kastelua. Lisäksi bambu on materiaalina antibakteerinen ja helppo pitää puhtaana. Komposiittimateriaalin ainesosina puolestaan käytetään uusiutuvia luonnonmateriaaleja, kuten vehnän olkia ja riisin kuoria.

Ekologiset hiusharjat ja kammat

Iberon ekologisia hiusharjoja ja kampoja löytyy jokaiseen tarpeeseen. Bambuvartiset, aitoharjaksiset hiusharjat silottavat ja kiillottavat hiusta sekä vähentävät niiden katkeilua. Samasta materiaalista valmistettu pyöröharja on puolestaan pitkäikäinen kumppani hiusten föönaamiseen ja kevyeen muotoiluun.

Vegaaninen vaihtoehto aitoharjaksisille piikeille on hiusharja bambupiikeillä. Pyöristetyt bambupiikit hoitavat hiuspohjaa ja hiuksia hellästi vähentäen myös hiusten katkeilua. Ovaalinmuotoinen bambuharja sopii jokaiselle hiustyypille, mutta paksuille kutreille kannattaa valita bambusta valmistettu lapioharja, jolla saa hiukset ojennukseen vielä vähemmällä vaivalla. Luonnollinen bambu taltuttaa hiuksista myös ylimääräisen sähköisyyden.

Uusiutuvia luonnon kasvikuituja materiaalinaan hyödyntävissä Iberon ekohiusharjoissa on ohuet nailonpiikit, jotka tekevät suortuvien selvittämisestä helppoa myös märkänä. Patentoitu harjaosa on taipuisa, jolloin se mukailee hiuspohjaa vilkastuttaen verenkiertoa. Osittain maatuva ekoharja ohuilla, taipuisilla piikeillä on myös erityisen lempeä hiuksille.

Bambusta valmistettu, suuripiikkinen selvityskampa sopii jokaiselle hiustyypille selvittäen hiukset hellävaraisesti sekä kosteana että kuivana. Uusiutuvasta kasvikuidusta valmistettu piikkikampa on ympäristötietoisen valinta, sillä se maatuu kompostiolosuhteissa. Piikkikampa soveltuu erityisen hyvin kampausten tekemiseen.

ibero ekotuotteet artikkelikuvitus 680x740 1[1]

Ekologiset meikkisiveltimet

Iberon ekologisesta meikkisivellinsarjasta löytyy käytössä pitkään kestäviä siveltimiä sekä bambu- että komposiittivarrella. Vegaaniystävällisten meikkisiveltimien karva on synteettistä, korkealaatuisesta nailonia. Synteettinen karva on monessa mielessä aitoa karvaa parempi - se ei ime meikkiä itseensä ja onkin tämän vuoksi hygieeninen valinta. Siveltimiä voi pestä huoletta, sillä nailonkarva pysyy hyvänä säännöllisessäkin pesussa.

ibero ekotuotteet artikkelikuvitus 680x740 2[1]

Tutustu Iberon ekologisiin tuotteisiin omassa K-Citymarketissasi!