Vahvuutesi ovat silmiesi edessä!

Vahvuutesi ovat silmiesi edessä!

Päivitetty 13.7.2021

Useimmilla meistä lähinäkö heikkenee nelikymppisenä. Pientä tekstiä alkaa olla vaikeampi nähdä tai lukeminen heikommassa valossa vaikeutuu.

Lukulasit toimivat suurennuslasin tapaan ja ovat monelle se ensimmäinen apu, kun näkö alkaa heikentyä. Toimme Iberon valikoimiin lisää kovasti toivottuja +0.5 vahvuuden lukulaseja, jotka auttavat, kun lähinäkö on vain hieman heikentynyt. Voit siis vaikuttaa helposti omaan fiilikseesi ja tyyliisi. Valikoimamme kattaa vahvuudet +0.5 - +3.5.

Ibero Lukulasiartikkeli 680x840 fiiliskuva2

Mallistossamme on erilaisia vaihtoehtoja klassisista kantikkaammista malleista suurempiin trendikkäisiin pyöreähköihin malleihin. Useimmissa aisoissa on sivulle joustava pumppuominaisuus, joka lisää käyttömukavuutta ja lasien kestävyyttä.

Meiltä löydät myös luonnolle lempeämmät lukulasit, joiden kehykset ja sangat on valmistettu kasvipohjaisesta riisikuitukomposiitista.

Ibero Lukulasiartikkeli 660x840 fiiliskuva1

Voit kokeilla Iberon lukulaseja vaikka lukaisemalla kauppalistaa omassa K-Citymarketissasi. Sovittaen löydät itsellesi mieluisan mallin ja oikean vahvuuden. Nappaat nopeasti matkaan tarvitsemasi lukulasit päivittäisiä ostoksia tehdessäsi - tai sitten saatat innostua leikittelemään rohkeasti ja kokeilemaan erilaisia laseja.

Muistathan, että säännöllinen näöntarkastus optikolla tai silmälääkärillä on tärkeä osa silmiesi terveydenhuoltoa.

Tutustu Iberon uudistettuun valikoimaan ja selkeämpään esillepanoon K-Citymarketissa!