Lumene uudet päivävoiteet - ihosi parhaaksi mineraaliaurinkosuoja SK 30

Lumene uudet päivävoiteet - ihosi parhaaksi mineraaliaurinkosuoja SK 30

Päivitetty 14.4.2021

Lumenen valikoima täydentyy uusilla päivävoiteilla, joissa mukana mineraaliaurinkosuoja suojakertoimella 30.

Auringon ultraviolettisäteily eli UV-säteily aiheuttaa ihon palamista sekä vahingoittaa ihon elastiini- ja kollageenisäikeitä, mikä lisää ihon veltostumista ja juonteiden muodostumista. Siksi on tärkeää suojata ihoa haitalliselta UV-säteilyltä, jolle iho altistuu myös pilvisellä säällä. Suojakertoimellista tuotetta on suositeltavaa käyttää iholla päivittäin vuoden ympäri.

Suojaa ihoasi UVA- ja UVB-säteiltä

  • UVA-säteily tunkeutuu ihon syvempiin kerroksiin ja aiheuttaa samalla ihon vanhenemista.

  • UVB-säteily tunkeutuu puolestaan ihon pintakerrokseen ja aiheuttaa ihon palamisen ja punoituksen.

Sekä UVB- että UVA-säteily vaikuttaa ihoon haitallisella tavalla. Siksi on tärkeää, että ihoa suojataan kummaltakin säteilyltä.

680x680 Lumene aurinkovoide Spf no-logo-text

Lumenen uudet ihon eri tarpeisiin sopivat päivävoiteet kosteuttavat ja samalla suojaavat ihoasi. Innovatiivinen mineraaliaurinkosuoja SK 30 antaa ihollesi luonnollisen suojan auringon säteitä vastaan.

Voit valita kolmesta vaihtoehdosta juuri sinulle sopivan suojakertoimellisen päivävoiteen:

Mineraaliaurinkosuoja on luonnollinen vaihtoehto kemiallisille UV-suojille. Luonnollinen mineraalisinkkioksidi hajottaa ja heijastaa UVA- sekä UVB-säteitä pois iholta suojellen ihoa auringon haitoilta.

Tuotteet ovat vegaanisia ja ne sisältävät yli 90 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Espoossa.