Kesän kuumimmat grillit

Kesän kuumimmat grillit

Grillit ovat nykyajan leirinuotioita, joiden ympärille keräännytään viettämään aikaa yhdessä. Grillaamisen viehätys koostuu hyvän ruoan ohella myös itse matkasta, grillin ja välineiden valinnasta itse grillaamiseen.

Yksi luottaa perinteiseen pallogrilliin, toinen hifistelee trendikkäällä kaasugrillillä - välineitä ja grillaustyylejä on yhtä paljon kuin grillaajiakin. K-Raudan tekemästä kuluttajakyselystä selvisi, että suomalaiset arvostavat grilleissä kolmea asiaa yli muiden:

  • helppous
  • tekniset ominaisuudet
  • hyvä hinta-laatusuhde

Tulosten perusteella K-Rauta uudisti koko Cello-kaasugrillimallistonsa upeaksi kaasugrillien tähtikentälliseksi, jossa yhdistyvät asiakkaiden toivomat ominaisuudet. Uuteen mallistoon voit tutustua K-Raudan verkkosivuilla.

Grillaus - jokaisen oikeus

Grillaus on Suomessa koko kansan huvi, joka ei rajoitu vain kesämökeille ja omakotitalojen pihoille vaan saapuu kevään tullen myös urbaaniin ympäristöön. Pienen pallogrillin voi sitoa pyörän kyytiin ja yllättää ystävät suussasulavilla grilliherkuilla vaikka puistopiknikillä.

Grillin valinnassa omat tarpeet kannattaa miettiä tarkkaan. Vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa grillin sijoituspaikka, grillaamisen nopeus tai kiireettömyys, syöjien määrä sekä grillissä käytetyt materiaalit. K-Raudan mukaan hyvä nyrkkisääntö on joka tapauksessa hankkia astetta isompi grilli, kuin mitä arkikäytössä uskoo tarvitsevansa.

Varusteilla vaivattomuutta

Grillaamisesta teet entistä parempaa hyvillä välineillä. Poimimme suosikkimme K-Raudan grillausvälineistä tähän:

  1. Cellon Cooking System -grillauslevyt: pizzakivi, parila ja ruskistuslevy (Cello Carbon ja Platinum -grilleihin)
  2. Weberin langaton iGrill 2 -lämpömittari, jonka voi liittää Bluetooth-yhteydellä ilmaiseen Weber iGrill -sovellukseen
  3. Hiilikaukalo Napoleon-kaasugrilliin, jonka kanssa voit käyttää Napoleon-kaasugrilliä hiiligrillinä
  4. Weberin kanateline, jossa voit kanan lisäksi kypsentää jopa kakkuja

krauta grillilevyt cello 680 Cello Cooking System -grillauslevyt

K-ruokakaupoista löydät myös monipuolisen valikoiman Pirkka-grillituotteita, kuten kätevät hampurilaispihvimuotit sekä kahvalliset grillausalustat. Tutustu Pirkka-grillituotteisiin täällä