K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Osallistu keräilyyn, saat joka 7. Paulig-kaupunkikahvipaketin veloituksetta

Osallistu keräilyyn, saat joka 7. Paulig-kaupunkikahvipaketin veloituksetta

Aktivoimalla K-Ruoka-sovelluksen keräilypassin ja ostamalla kuusi Pauligin Rainforest Alliance- tai UTZ-sertifioitua kaupunkikahvipakettia, saat seitsemännen kahvipaketin ilmaiseksi. Samalla osallistut uusien kahvipuiden istuttamiseen Nicaraguassa.

K-ryhmä ja Paulig laajentavat yhteistyötään tukeakseen kahvinviljelijöiden elinkeinoa ja kestäviä viljelykäytäntöjä. Tarkoituksena on istuttaa 70 000 uutta kahvipuuta Nicaraguaan Pauligin kumppanuustiloille.

Ilmastonmuutos ja sen aiheuttamat sään ääri-ilmiöt ovat yksi suurimmista uhkista kahvin saatavuudelle tulevaisuudessa. Parhaan sadon ja kahvitilan jatkuvuuden varmistamiseksi viljelmillä tulisi uusia noin 20 prosenttia tilan kahvipensaista vuosittain. Kahvipensaat ovat herkkiä kuumuudelle ja kuivuudelle ja siksi kahviviljelmillä tarvitaan tuottavuuden varmistamiseksi myös varjopuita suojaamaan kahvipensaita suoralta auringonpaahteelta. K-ryhmän ja Pauligin yhteistyöprojektissa istutetaan sekä uusia kahvipuita että varjopuita alkuperämaahan.

’’Yhteistyö tukee kahvinviljelijöitä monella tapaa. Uusien kahvipuiden istuttaminen on elintärkeää tilojen tulevaisuuden ja kannattavuuden kannalta. Varjopuita istuttamalla voimme taas parantaa luonnon monimuotoisuutta ja lisätä hiilinieluja ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Varjopuut parantavat myös maaperän laatua sekä hillitsevät eroosiota ja veden haihtumista viljelmiltä”, kertoo Pauligin vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Lea Rankinen.

K-kauppojen asiakkaana pääset mukaan istutushankkeeseen

Suomalaiset ovat maailman kovinta kahvinjuontikansaa ja siksi meillä on mahdollisuus vaikuttaa vastuullisiin valintoihin ja myös kahvin tulevaisuuteen omilla jokapäiväisillä ostopäätöksillämme. K-kauppojen asiakkaana voit nyt tukea kestävää kahvinviljelyä osallistumalla kansainvälisenä kahvipäivänä 1.10. alkavaan keräilykampanjaan K-Ruoka-sovelluksessa.

Kerailypassikuva 680x300

Aktivoimalla keräilypasin voimaan K-Ruoka-sovelluksessa ja ostamalla kuusi Pauligin Rainforest Alliance- tai UTZ-sertifioitua kaupunkikahvipakettia K-ruokakaupoista, saat seitsemännen kahvipaketin ilmaiseksi ja osallistut samalla uusien kahvipuiden istuttamiseen Nicaraguassa.

  • Keräilypassi aktivoidaan K-Ruoka-sovelluksessa sovelluksen Lisää-valikon takaa löytyvän Keräilypassit-otsikon alta.
  • Leimat kertyvät keräilypassiin automaattisesti, kun käytät ostosten maksun yhteydessä Plussa-korttiasi. Leimat kertyvät myös verkkokauppaostoksista.
  • Keräilypassin täyttyessä etu latautuu omiin etuihisi.
  • Keräilykampanja on voimassa K-ruokakaupoissa 1.10.-31.12.2021 ja palkintotuotteiden lunastus on mahdollista 31.1.2022 asti.

Etkö ole vielä ladannut K-Ruoka-sovellusta? Tutustu sovellukseen.

Mitä ovat sovelluksen keräilypassit? Lue lisää passin aktivoinnista ja palkintotuotteiden lunastuksesta.