Pirkka Parhaat
Pirkka Parhaat juhliin ja arjen hemmotteluun

Pirkka Parhaat juhliin ja arjen hemmotteluun

Pirkka Parhaat -sarjan huippulaadukkaat tuotteet kruunaavat niin arki-illat, leppoisat lomapäivät kuin juhlahetket. Kokeile vaikkapa antipastoleikkeleitä ja pitkään kypsytettyä goudajuustoa. 

Juhlavieraat hurmataan trendikkäällä antipastoherkuilla

Tarjoiltavaksi sopivat esimerkiksi Italiassa valmistetut Pirkka Parhaat antipastoleikkeleet: Pirkka Prosciutto Crudo ilmakuivattu kinkku sekä Pirkka Salame Napoli ja Pirkka Salame Milano ilmakuivatut makkarat. Kun juhlapöytä notkuu herkullisista suupaloista, lämmintä pääruokaa ei erikseen tarvita.

Pirkka Parhaat antipastoleikkeleet -pakkauksessa on kolmea eri leikkelelaatua, minkä ansiosta pienemmällekin joukolle saa kätevästi loihdittua monipuolisen juhlatarjoilun. Pirkka Prosciutto Crudo on ilmakuivattua kinkkua, joka sopii ruoanlaittoon tai nautittavaksi sellaisenaan antipastona. Kinkku on parhaimmillaan, kun annat sen hetken olla huoneen lämmössä ennen tarjoilua.

Pirkka Parhaat Salame Napoli ja Pirkka Parhaat Salame Milano ovat aitoja italialaisia ilmakuivattuja kestomakkaroita, jotka sopivat nautittavaksi sellaisenaan esimerkiksi antipastona. 

Pirkka Parhaiden avulla hemmottelet vaativimpiakin vieraita ja pääset itse kuitenkin helpolla.

Herkuttelujuusto on varma valinta piknikille

Pirkka Parhaat vanha gouda on herkullinen juusto sekä juhliin että esimerkiksi piknikille. Juusto maistuu sellaisenaan, patongin välissä tai vaikka viikunahillon kera.

Pirkan vanha gouda valmistetaan Hollannissa. Goudan kaupungin mukaan nimensä saanut gouda on Hollannin kuuluisin juusto. Se valmistetaan lehmänmaidosta. Juusto kypsytetään kovahkoksi, hieman murenevaksi, ja sen maku on voimakkaan täyteläinen.  Kypsytetyt juustot ovat laktoosittomia.

Tutustu myös Pirkka Parhaat -sarjan uutuuksiin!