Grillatut lohivartaatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillatut lohivartaat

Inkivääri-soijamarinadi antaa lohivartaille mahtavan maun. Tarjoile vartaat gochujangmajoneesin kanssa. Noin 4,40€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 600gkirjolohta

Inkivääri-soijamarinadi

    • 1rklraastettua inkivääriä
    • 1sitruunaruoho
    • 2-3valkosipulinkynttä
    • 1/2ruukkuatuoretta korianteria hienonnettuna
    • 1dlsoijakastiketta
    • 2rklosterikastiketta
    • 3rklsitruunamehua

Lisäksi

    • 2(à 100 g)punasipulia
    • 1isositruuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin marinadi. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna sitruunaruohon valkoinen osa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  2. Leikkaa lohi paloiksi ja laita marinadiin maustumaan vähintään puoleksi tunniksi.
  3. Paloittele punasipuli. Lohko sitruunat.
  4. Pujota vartaisiin lohi-, sipuli- ja sitruunapaloja. Valele vielä marinadilla ja grillaa kypsiksi.
  5. Tarjoa gochujang-majoneesin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä ennen käyttöä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 34 arvostelua