Kirsikka-halloumisalaatti
Karamellisoidut kirsikat ja nektariinit muodostavat suolaisen halloumin kanssa herkullisen yhdistelmän. Noin 8,10€*
- alle 30 min
- 148 kcal / 100 g
Ainekset
- 1ps(60 g)Pirkka rucolaa
- 3-4(350 g)persikkaa tai nektariinia
- 150gkirsikoita
- 1/2rklvoita
- 2tlruokosokeria
- ripausmustapippuria
- 1pkt(250 g)Pirkka Parhaat halloumia
Valmistus
alle 30 min- Halkaiset persikat ja poista niistä kivet. Viipaloi persikat. Halkaiset kirsikat ja poista kivet. Kuumenna pannulla voita ja lisää persikat pannulle. Ripottele joukkoon sokeri ja anna karamellisoitua noin 5 minuuttia, kunnes persikat pehmenevät ja saavat väriä. Mausta mustapippurilla. Lisää pannulle lopuksi kirsikat.
- Viipaloi halloumi ja grillaa tai paista se pannulla pinnaltaan kauniin ruskeaksi. Levitä rucola tarjoiluvadille ja lisää salaattiin lämpimät hedelmät ja juustopalat. Tarjoa salaattikastikkeena balsamiviinietikkaa ja lisäksi tuoretta leipää.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 148 kcal621 kJ
- Proteiinia 7,86 g
- Hiilihydraatteja6,47 g
- Rasvaa10,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi