Kirsikka-halloumisalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kirsikka-halloumisalaatti

Karamellisoidut kirsikat ja nektariinit muodostavat suolaisen halloumin kanssa herkullisen yhdistelmän. Noin 8,10€*

  • alle 30 min
  • 148 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaiset persikat ja poista niistä kivet. Viipaloi persikat. Halkaiset kirsikat ja poista kivet. Kuumenna pannulla voita ja lisää persikat pannulle. Ripottele joukkoon sokeri ja anna karamellisoitua noin 5 minuuttia, kunnes persikat pehmenevät ja saavat väriä. Mausta mustapippurilla. Lisää pannulle lopuksi kirsikat.
  2. Viipaloi halloumi ja grillaa tai paista se pannulla pinnaltaan kauniin ruskeaksi. Levitä rucola tarjoiluvadille ja lisää salaattiin lämpimät hedelmät ja juustopalat. Tarjoa salaattikastikkeena balsamiviinietikkaa ja lisäksi tuoretta leipää.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 148 kcal621 kJ
  • Proteiinia7,86 g
  • Hiilihydraatteja6,47 g
  • Rasvaa10,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille