Kirsikka-halloumisalaatti
- Annosmäärä annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Karamellisoidut kirsikat ja nektariinit muodostavat suolaisen halloumin kanssa herkullisen yhdistelmän.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
annosta
1 ps (60 g) | Pirkka rucolaa tai |
3–4 (350 g) | persikkaa tai nektariinia tai |
150 g | kirsikoita tai |
1/2 rkl | voita tai |
2 tl | ruokosokeria tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1 pkt (250 g) | tai |
tai |
Valmistus
alle 30 min
Halkaiset persikat ja poista niistä kivet. Viipaloi persikat. Halkaiset kirsikat ja poista kivet. Kuumenna pannulla voita ja lisää persikat pannulle. Ripottele joukkoon sokeri ja anna karamellisoitua noin 5 minuuttia, kunnes persikat pehmenevät ja saavat väriä. Mausta mustapippurilla. Lisää pannulle lopuksi kirsikat.
Viipaloi halloumi ja grillaa tai paista se pannulla pinnaltaan kauniin ruskeaksi. Levitä rucola tarjoiluvadille ja lisää salaattiin lämpimät hedelmät ja juustopalat. Tarjoa salaattikastikkeena balsamiviinietikkaa ja lisäksi tuoretta leipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,1(90 arviota)
- alle 30 min3,4(9 arviota)
- alle 30 min4,3(48 arviota)
- alle 30 min4,0(32 arviota)
- alle 30 min4,1(10 arviota)
- alle 30 min2,7(6 arviota)
- yli 60 min4,1(8 arviota)
- alle 15 min
Arvostele resepti
ka. 3,6 (18 arviota)