Grillattu feta-panzanellaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillattu feta-panzanella

Grillattu feta-panzanella on täydellinen grilliruokien lisäke tai kevyt lounas. Tähän salaattiin on helppo hyödyntää leipäkorin kuivimmat käntyt. Noin 2,15/annos.*

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 600gluumutomaatteja
    • tai
    • miniluumutomaatteja
    • 6viipalettamaalaisleipää
    • 3rklPirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
    • 2(150 g)kesäsipulia varsineen
    • 1ruukkubasilikaa

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa tomaatit puoliksi. Jos käytät miniluumutomaatteja, jätä ne kokonaisiksi.
  2. Voitele tomaatit, leivät ja fetajuusto kevyesti öljyllä. Nosta ainekset grilliin kuumalle parilalle ja grillaa pari minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Voit halutessasi grillata ainekset myös alumiinivuoassa.
  3. Kuutioi leipä muutaman sentin ronskeiksi paloiksi. Murenna feta. Leikkaa kesäsipulit renkaiksi.
  4. Sekoita salaattikulhon pohjalla öljy, etikka, suola, sokeri ja pippuri. Lisää loput salaatin ainekset ja kääntele sekaisin.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille