Aromaattinen ananaskirsikka
Ananaskirsikan paperinohuet verholehdet poistetaan vasta marjaa käytettäessä. Kypsä ananaskirsikka on pehmeä ja oranssinkeltainen, ja sen pienet, pehmeät siemenet ovat täysin syötäviä. Ananaskirsikan maku on raikas ja hyvin aromaattinen. Se säilyy kotona parhaiten viileässä - kahdestatoista celsiusasteesta viiteentoista asteeseen.
Ananaskirsikkaa käytetään kuten muitakin marjoja. Kirsikan kokoiset, kullankeltaiset marjat sopivat sekä sellaisenaan syötäväksi että erilaisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Täytekakun, juomien ja boolien koristeena ne ovat erinomaisia, samoin esimerkiksi illanistujaisten juustotarjottimella. Koristele esimerkiksi trooppinen kinuskikakku käyttämällä mukana ananskirsikkaa. Voit myös yllättää ananaskirsikalla alku- tai pääruoassa, kuten parmankinkkusalaatissa.