• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Parmankinkkusalaatti

Parmankinkkusalaatti on juhlava alkuruoka tai näyttävä noutopöydän tarjottava.
Parmankinkkusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 195 kcal / annos (160g)

Ainekset

6 annosta

Kastike

    • 1rklMaille Dijon sinappia
    • 1rklhunajaa
    • 1rklvalkoista balsamiviinietikkaa
    • 1/2dlöljyä
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Aloita kastikkeen valmistuksesta. Sekoita sinappi, hunaja ja viinietikkaa. Lisää joukkoon öljy koko ajan sekoittaen. Mausta kastike suolalla ja pippurilla.
  2. Levitä salaattisekoitus laakealle vadille. Viipaloi kurkku ja lisää salaatin päälle.
  3. Poista siemenet melonista ja leikkaa lohkoiksi. Poista lohkoista kuoret. Halkaise kuoritut kananmunat. Irrota ananaskirsikat verholehdistä.
  4. Nosta salaatin päälle säteittäin munanpuolikkaat ja melonilohkot. Asettele parmankinkkuviipaleet melonilohkojen päälle. Ripottele salaatin päälle parmesaanilastuja.
  5. Kaada kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoamista. Koristele ananaskirsikoilla ja herneenversoilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Hunajamelonin tilalla voit käyttää papaijaa.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 195 kcal816 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3