3 x virkistävä alkoholiton booli

3 x virkistävä alkoholiton booli

Mikä alkoholiton booli sopii sinun juhliesi tarjottavien kanssa parhaiten? Juhlien lämpimän tunnelman virkistäjäksi sopivat puoleensavetävän pirskahtelevan raikkaat alkoholittomat boolit. Nappaa tästä reseptit mojitobooliin, hedelmäbooliin ja kahvibooliin.

Nappaa lisää alkoholittomia juomareseptejä juhliin tästä!

1. Alkoholiton mojitobooli

Nauti alkoholitonta mojitoboolia ja anna Kuuban makujen viedä mennessään! Mojito maistuu ihanalta myös alkoholittomana versiona. Alkoholittoman boolin juju piilee tutuissa ja super raikkaissa mauissa, joten heitä sekaan kunnon kourallinen tuoretta minttua, runsas loraus limemehua sekä paahteista makeutta ruokosokerin muodossa.

Alkoholiton mojitobooli 680

2. Helppo hedelmäbooli

Kesäinen hedelmien värikimara tekee kotinsa boolikulhoon. Jäädytä osa juomasta jääpaloiksi, heitä lisäviilennykseksi pakastettua mangoa ja tyrniä, niin varmistat että alkoholittomassa boolissa pysyvät maut kohdallaan koko tarjoilun ajan.

Helppo hedelmäbooli 680

3. Kahvibooli

Jos lämpöä piisaa, voi kahvin mainiosti tarjota jääkylmänä boolin muodossa. Kofeiinin herättävä vaikutus yhdistettynä viileyteen piristää taatusti juhlinnan lomassa. Kahvijuoma makeutetaan vaahterasiirapilla ja lantrataan kauramaidolla, joten se sopii hörpittäväksi myös vegaaneille.

Kahvibooli 680

Tilaa ainekset alkoholittomiin kesäjuomiin kätevästi verkkokaupasta!