Sorbettikuohari korkeassa jalallisessa lasissa vaaleanpunaisella alustalla. Ympärillä kukan terälehtiä ja sydänmarmeladeja. K-Ruoan moctailresepti

Virittäydy juhlatunnelmaan mocktaililla

Julkaistu 27.5.2024

Mocktail eli alkoholiton drinkki toimii joka juhlassa raikkaana juhlajuomana aikuisille. Unohda siis välillä limpparit ja nappaa alta reseptit herkullisiin mocktaileihin! Mocktail on usein ihanan raikas, värikäs ja siitä saa helposti näyttävän. Mikä mocktail-resepti maistuu sinulle parhaiten?

Kuka väitti, että alkoholittomat juomat olisivat tylsiä? Alkoholiton drinkki, eli niin kutsuttu mocktail, sopii hyvin hienostuneiksi tarjottaviksi joka juhlaan tai silloin, kun tahdot muuten vain hemmotella itseäsi. Jo muutaman raaka-aineen avulla saat taiottua raikkaan mocktailin, jonka voit kaataa kauniiseen lasiin. Kruunaa juhlava mocktail hedelmillä, marjoilla tai yrteillä.

+ Sorbettisangria

Sorbetista ja kuoharista valmistat raikkaan alkudrinkin tai jälkiruoan käden käänteessä. Käytä hurmaaviin mocktaileihin ihanan makuista Pirkka Parhaat mansikkasorbettia sekä sinun makuusi sopivaa alkoholitonta kuohuviiniä. Esimerkiksi roseekuohuvasta valmistuu soman vaaleanpunainen annos.

Pyöräytä kauniiseen laakeaan lasiin tai jälkiruokamaljaan sorbettipallo, kanna lasit pöytään ja lisää kuohuviini. Näyttävä tarjoilutapa on tämän reseptin lisäelementti. Voit halutessasi koristella annokset marjoilla ja tuoreella mintulla tai sitruunamelissalla. Tässä herkussa on mukana ripaus luksusta!

Sorbettikuohari korkeassa jalallisessa lasissa vaaleanpunaisella alustalla. Ympärillä kukan terälehtiä ja sydänmarmeladeja. K-Ruoan moctailresepti

Vinkki! Koristellut jääpalat kruunaavat juoman

Kesädrinkit ja juhlaboolit saavat täysin uuden ilmeen, kun lisäät niihin itse tehtyjä jääpaloja. Laita jääpalamuotteihin koristeeksi syötäviä kukkia, marjoja, hedelmäpaloja, tuoreitä yrttejä, kurkkupaloja tai sitrustenkuoria, lisää vesi ja jäädytä. Jäätävän kauniit viilentäjät ovat kesän hitti!

Koristellut jääpalat 2024 680x300

Ainekset juhlajuomiin löydät K-kaupastasi

Juomia juhlaan