A. Kasténille maku on ykkösasia
A. Kasténilla arvostetaan perinteistä osaamista, joten osa herkullisista maksamakkaroista valmistetaan yhä alkuperäisillä, lähes 90 vuotta vanhoilla resepteillä. Uusia herkullisia makuyhdistelmiä etsitään myös jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti.
A. Kasténin toiminnalla on pitkät perinteet, ja voidaankin sanoa, että se on yksi Suomen vanhimmista liha-alan yrityksistä. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1930, jolloin toiminta aloitettiin Loviisassa. Nykyisin koko tuotanto tapahtuu Hyvinkään Palvikujalla. Myös tehtaanmyymälä löytyy nykyisin K-Supermarket Vieremän yhteydestä Hyvinkäältä.
Toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, pettämättömään toimitusvarmuuteen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan sekä ennen kaikkea korkealaatuisiin, herkullisiin tuotteisiin.
A. Kasténilla kunnioitetaan yrityksen perintöä, Kasténin vanhaa omaa osaamista, joka on osa ainutlaatuista suomalaista makkarakulttuuria ja valmistusperinnettä. Valmistusperinteeseen kuuluu suomalainen raaka-aineliha sekä alkuperäiset, lähes 90 vuotta vanhat reseptit, joita käytetään yhä joidenkin tuotteiden valmistuksessa.