Ekologisesti ja ammattitaidolla laitumella jo yli 100 vuotta

Ekologisesti ja ammattitaidolla laitumella jo yli 100 vuotta

Päivitetty 8.10.2018

Maitomaan tuotteiden takana on suomalainen vankka ammattiylpeys ja rehtiäkin rehdimpi asenne. Nämä merkitysevät kovaa, rakkaudella tehtyä työtä, omistautumista sekä aitoa ylpeyttä siitä, mitä tekee.

Sisä-Savossa joen yli vievän sillan juureen perustettiin vuonna 1915 Suonenjoen Osuusmeijeri. Nyt Maitomaa nimellä tunnetulla meijeriosuuskunnalla on jo yli 100 vuotta pitkät perinteet maidonjalostuksesta. Näiden vuosien aikana meijeri on käynyt läpi monta maatalouden murrosvaihetta. Niistä kaikista on selvitty kunnialla kovan savolaisen luovuutensa sekä pettämättömän ammattitaitonsa ansiosta.

Maitomaan monipuolinen tuoteperhe takaa sen, että jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Maidonlujan ammattitaidon omaavan henkilökunnan käsissä puhdas suomalainen maito muuttuu raejuustoksi, voiksi, nestemaidoksi, terveellisiksi välipaloiksi sekä palautusjuomiksi. Myös Pirkka-tuotemerkin maitotuotteet tulevat Suonenjoelta Maitomaalta.

Maitomaalla rakastetaan suomalaista luontoa. Kirkasveriset järvet ja vehreät laitumet ovat maukkaan maidon jalostuksen peruslähtökohta. Lehmien hyvät laidunolot ja hyvinvointi takaavat maistuvan tuoreen maidon. Maitomaan vanha tuttu meijerivoi on kääritty entistä ympäristöystävällisempään alumiinivapaaseen rasvakääreeseen. Uudet ympäristöystävällisemmät alumiinivapaat kääreet suojaavat nyt Maitomaan normaalisuolaista, suolatonta sekä laktoositonta voita.