Oravaisten Savustamo vaalii perinteisiä makuja

Oravaisten Savustamo vaalii perinteisiä makuja

Oravaisten Savustamo on vuodesta 1999 lähtien valmistanut laadukkaita paikallisia lihatuotteita arkeen ja juhlaan pohjalaisia savustusperinteitä kunnioittaen.

Oravaisten Savustamo on kahdeksan hengen piensavustamo. Perustamisesta lähtien tuotteiden määrää on tasaisesti kasvatettu. Tällä hetkellä asiakkaille pystytään tarjoamaan yhteensä 50 erilaista lihatuotetta, ja maukkaiden tuotteiden kehitystyö jatkuu. Tuotteita on tarjolla erityisesti Pohjanmaalla, Ahvenanmaalla, Turunmaalla ja Uudellamaalla.

Tuotteet ovat huolellisesti valmistettuja aitoja kotimaisia lihajalosteita ensiluokkaisista raaka-aineista. Valmistus perustuu pohjalaiseen savustusperinteeseen. Savustuksessa käytetään leppäpuun lastua. Modernista savustamosta huolimatta Oravaisten Savustamon tuotteet kunnioittavat perinteikkäitä aitoja makuja.